FOLLOW US: facebook twitter

Σε εξέλιξη τα τμήματα ζωγραφικής σε Αμαλιάδα και Γαστούνη με δάσκαλο τον Χρήστο Χάσα: Πήραν «φωτιά» τα πινέλα!

Ημερομηνία: 01-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Με τις καλύτερες προοπτικές ξεκίνησαν και φέτος και βρίσκονται σε δημιουργική φάση, τα εικαστικά τμήματα ζωγραφικής ενηλίκων και παιδιών Αμαλιάδας και Παλαιοχωρίου  Γαστούνης με δάσκαλο τον ζωγράφο Χρήστο Χάσα. Τα πινέλα και τα χρώματα πήραν «φωτιά» και παλαιοί αλλά και νέοι μαθητές έχουν ενταχθεί στα τμήματα ζωγραφικής που βρίσκονται από τον Οκτώβριο σε εξέλιξη.

Τα έργα τους ήδη αρχίζουν  να παίρνουν μορφή υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους Χρήστου Χάσα, ο οποίος είναι υπέρμαχος των ελεύθερων θεμάτων που διαλέγουν οι μαθητές του, επιστρατεύοντας τη φαντασία, το μεράκι και την δημιουργικότητά τους.  Ο ίδιος είναι πάντα εκεί για να τους καθοδηγεί και να τους μυεί στα μυστικά της τέχνης της ζωγραφικής.

Άλλωστε κάθε χρόνο στο τελος της σεζόν, τα πιο αντιπροσωπευτικά έργα των μαθητών του, παίρνουν μέρος στη μεγάλη εικαστική έκθεση που διοργανώνουν , όπως αυτή που πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Πολιτισμού Ήλιδας τον Ιούνιο του 2022 με 33 έργα μαθητών του. Παράλληλα μαθητές των παιδικών τμημάτων συμμετέχουν και έχουν κατ’ επανάληψη βραβευτεί σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς ζωγραφικής όπως εκείνων της Παιδικής Πινακοθήκης και του Ιδρύματος Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Φυσικά τα δύο εργαστήρια ζωγραφικής Αμαλιάδας και Γαστούνης, συμμετέχουν σε διάφορες εικαστικές και εορταστικές δράσεις στην περιοχή. Ανάλογες εκπλήξεις μας περιμένουν και τα φετεινά Χριστούγεννα…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος