FOLLOW US: facebook twitter

Πρωτιά σε διαγωνισμό για μαθητή του ΕΕΕΕΚ Πύργου

Ημερομηνία: 01-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Το έργο του μαθητή του ΕΕΕΕΚ Πύργου, Ερλίντ Χοτζαι διακρίθηκε στο διαγωνισμό ζωγραφικής- χειροτεχνίας της βραδιάς του ερευνητή, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διεθνούς δράσης Brain Awareness Week- Εβδομάδα Ενημέρωσης για τον Εγκέφαλο, από το Πανεπιστήμιο Πατρών, και είναι μάλιστα είναι μέσα στα πέντε πρώτα βραβεία! Ο Ερλιντ όπως αναφέρει η Διευθύντρια Αγγελική Πετρόγιαννη, είναι από τους ιδιαίτερους καλλιτέχνες του σχολείου, που συνεχώς τους εκπλήσσει με το ταλέντο του και φυσικά τους κάνει υπερήφανους!

Στο διαγωνισμό, ο Ερλιντ συμμετείχε με μεγάλη χαρά και προθυμία και με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού των εικαστικών του σχολείου Βασιλικής Παπαηλίου, αποφάσισαν ο τίτλος του έργου να είναι «το εγκελόδεντρο». Η ιδέα του έργου είχε ως αφετηρία την πολυχρωμία και τον πλουραλισμό των ιδεών στην ανθρώπινη έκφραση όπως ακριβώς αποτυπώνονται στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Σκοπός του έργου είναι να τονίσει τη σχέση και την αλληλεπίδραση ανάμεσα στην επιστήμη και στη φύση.

«Θα θέλαμε να ευχαριστούμε, όλους τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό αλλά κυρίως όσους βοήθησαν στην διοργάνωση της πρωτοβουλίας αυτής. Ειδικότερα, ευχαριστούμε την κα Μαργαρίτη Μαριγούλα, καθηγήτρια του τμήματος Βιολογίας Πατρών, για τις ευκαιρίες που δίνει στους μαθητές μας, με το ιδιαίτερα εποικοδομητικό πρόγραμμα που εκπονεί και να εκφράσουμε την επιθυμία μας για τη συνέχιση της συνεργασίας μας και με νέες αξιόλογες δράσεις. Επίσης ευχαριστούμε θερμά το Πανεπιστήμιο Πατρών για την εξαιρετική συνεργασία!» σημείωσε η κ. Πετρόγιαννη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος