FOLLOW US: facebook twitter

Σε 1ο Νηπιαγωγείο, 3ο Δημοτικό & 1ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας ο Δήμαρχος Ήλιδας

Ημερομηνία: 14-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Εκπαίδευση, Νέα

Τις ευχές του σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς έδωσε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας  συμμετείχε στους αγιασμούς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 1ο Νηπιαγωγείο, 3ο Δημοτικό Σχολείο και 1ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας. Ο κ. Λυμπέρης αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες συνθήκες της φετινής χρονιάς, όπως αυτές διαμορφώνονται από την πανδημία του κορονοϊού, εκφράζοντας την αισιοδοξία παράλληλα πως η φετινή θα είναι η τελευταία χρονιά που όλοι ζούμε κάτω από ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες .

Η παρουσία του Δημάρχου Ήλιδας, στον αγιασμό του 1ου Γυμνασίου, έκρυβε και μια ευχάριστη είδηση  σε μαθητές κι εκπαιδευτικούς αφού υποσχέθηκε πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο του γυμναστηρίου το οποίος, όπως επεσήμανε, «έχει αργήσει αλλά θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και θα τα καταφέρουμε».

Στην τελετή του αγιασμού στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αμαλιάδας, ο κ Λυμπέρης  δέχθηκε αίτημα από τον διευθυντή του σχολείου κ Αλέξη Γεωργόπουλου για την επέκταση του αύλειου χώρου με την αγορά ενός οικοπέδου που εφάπτεται με το σχολείο. Ένα αίτημα που όπως είπε ο Δήμαρχος θα εξεταστεί και «μαζί με τον κ Γεωργόπουλο θα ψάξουμε τις λύσεις για να υλοποιηθεί».

Κλείνοντας ο κ Λυμπέρης, απευθυνόμενους στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του 1ου νηπιαγωγείου, 3ου Δημοτικού Σχολείου και 1ου Γυμνασίου, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, τονίζοντας πως ο Δήμος Ήλιδας θα είναι πάντα δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος