FOLLOW US: facebook twitter

Σάκης Κάτζος: «Η Εlite League έχει αναβαθμιστεί και πλησιάζει την Basket League»

Ημερομηνία: 11-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φωτογραφία: eliteleague.gr

Ο πρόεδρος του Κοροίβου ήταν ο εκπρόσωπος των διοικήσεων των σωματείων της Elite League στη συνέντευξη Τύπου με θέμα την συνεργασία με το Action 24

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και το Action 24 παρουσίασαν χθες σε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο ΟΑΚΑ, την πετυχημένη συνεργασία τους με κεντρικό άξονα το πρωτάθλημα της Elite League Ερρίκος Ντυνάν και τους κοινούς στόχους τους για το μέλλον.

Φωτογραφία: eliteleague.gr

Μεταξύ των προσκεκλημένων  ήταν και ο πρόεδρος του Κοροίβου, Σάκης Κάτζος, καθώς ο ηλειακός σύλλογος έχει πολλές συμμετοχές στην Α2 Εθνική και ο Σάκης Κάτζος με την πολυετή εμπειρία του στον χώρο του μπάσκετ, είναι σε θέση να κάνει συγκρίσεις, να εντοπίσει διαφορές και γενικότερα να συμβάλλει στην βελτίωση του πρωταθλήματος σε όλους τους τομείς. Επιπλέον, ο πρόεδρος του Κοροίβου μέσω της δικής του παρουσίας και τοποθέτησης, εκπροσώπησε τις διοικήσεις όλων των σωματείων της Elite League.

Ο ισχυρός άνδρας του Κοροίβου ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την συνέντευξη Τύπου: «Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους. Η νέα χρονιά να εκπληρώσει τα οράματα όλων. Εδώ και δύο χρόνια, με τη νέα διοίκηση της ομοσπονδίας, μπήκαν κάποια ζητούμενα. Από την πρώτη στιγμή είπαμε να δώσουμε ένα αναπτυξιακό στυλ στην κατηγορία, ώστε να αναδείξουν τις δυνατότητές τους οι Έλληνες παίκτες και μέσω αυτών να έχουμε το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ. Το πετύχαμε σε έναν μεγάλο βαθμό, μεγαλύτερο από ό,τι περιμέναμε κι εμείς οι ίδιοι. Το πρωτάθλημα αναβαθμίστηκε, βρήκε κεντρικό χορηγό και τηλεοπτικό κανάλι. Το Ερρίκος Ντυνάν από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα μας και το Action 24 κάνει καταπληκτικές παραγωγές. Για να υπάρχει ένα πρωτάθλημα σοβαρό, θα πρέπει να έχουμε και την εικόνα μας, που είναι το Action 24. Το πρωτάθλημα κατάφερε να είναι στην κορυφή σε επίπεδο ανταγωνισμού και ενδιαφέροντος. Έχουμε καταφέρει να ξεφύγουμε από τις κάτω κατηγορίες και πλησιάζουμε προς την Basket League. Έγιναν κάποιες δομικές αλλαγές, οι δύο ξένοι έδωσαν αθλητικότητα, τα νέα παιδιά ακολούθησαν αυτό το ρυθμό και το πρωτάθλημα αυτό χαίρεσαι να το βλέπεις. Αξίζει σε όλους μας σαν εικόνα. Τα πρώτα βήματα είναι πολύ ενθαρρυντικά, αν φτιάξουμε λίγο και τα χρηματοοικονομικά των ομάδων, θα είμαστε σε πολύ καλό βαθμό. Οι διοικήσεις έχουν αγκαλιάσει το εγχείρημα, επενδύουμε σε αυτό και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε όποια θυσία απαιτείται για το καλό του ελληνικού μπάσκετ».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia