FOLLOW US: facebook twitter

Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας: Θλίψη για τον θάνατο του Γ. Μασούρα

Ημερομηνία: 13-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Κοινωνία, Νέα

Το Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας βυθίστηκε στην θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του 28χρονου Πατρινού μπασκετμπολίστα, Γιώργου Μασούρα, σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα στην οδό Κορίνθου στην Πάτρα.

Ο Μασούρας έπαιζε πλέι-μέικερ και φόρεσε την φανέλα του Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας δύο σερί σεζόν, από το 2017 έως το 2019, στην Β΄ και Α2 ΕΣΚΑΗ. Σήμερα τα ξημερώματα, η μηχανή που οδηγούσε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες καρφώθηκε σε κολώνα στην οδό Κορίνθου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι και να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Αντιπροσωπεία του Σ.Ε.Φ.Α. θα παραστεί στην κηδεία, ενώ ο σύλλογος εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, η οποία αναφέρει: «Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε το άκουσμα του θανάτου του πρώην αθλητή του σωματείου μας Γιώργου Μασούρα τα ξημερώματα της Δευτέρας σε τροχαίο δυστύχημα που είχε με την μηχανή του στην Πάτρα! Δεν θα μιλήσουμε για τις αθλητικές του ικανότητες που ήταν ξεχωριστές αλλά για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του, το χαμόγελο, την ευγένειά του και το ήθος του! Η οικογένεια του Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος