FOLLOW US: facebook twitter

Ρεκόρ ενδιαφερόμενων για τη θέση Ορθοπεδικών!

Ημερομηνία: 19-04-2024 | Συντάκτης:

-Άγονη ξανά η προκήρυξη θέσεων Παθολόγων για τα Νοσοκομεία Πύργο και Αμαλιάδας

-Αιτήσεις υπέβαλαν και για τις θέσεις Χειρουργού και Παιδιάτρου

Γράφει η Κική Κολοβέρου – [email protected]

Άγονη απέβη ακόμα μια προκήρυξη για την πρόσληψη Παθολόγων, Καρδιολόγου και Διευθυντή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Πύργου συνεχίζοντας ένα αρνητικό σερί τριών και πλέον ετών, όπου κανένας απολύτως ιατρός των συγκεκριμένων ειδικοτήτων και κυρίως της Παθολογίας, δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για πρόσληψη και στελέχωση της κεντρικής νοσηλευτικής μονάδας της Ηλείας.

Θετική εξέλιξη φαίνεται όμως πως θα υπάρξει όσον αφορά την κάλυψη της θέσης Χειρουργού (Επιμελητή Α) καθώς για τη ΝΜ Πύργου κατατέθηκαν δυο αιτήσεις και μια ακόμα για την Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας ενώ και στην Παιδιατρική κλινική υπήρξε ενδιαφέρον από τρείς γιατρούς αλλά καμία για την θέση Ακτινολόγου. Στον αντίποδα, ρεκόρ αιτήσεων σημειώθηκε για την κάλυψη των δυο θέσεων Ορθοπεδικής, μια για κάθε Νοσοκομείο.

Αναλυτικότερα για τις δυο θέσεις Παθολογίας (Δ/ντή και Επιμελητή Α΄) στο Νοσοκομείο Πύργου, τη μια θέση Καρδιολογίας (Επιμελητή Α΄) και τη μια θέση Παθολογίας (Επιμελητή Α΄) στη ΝΜ Αμαλιάδας δεν υπήρξε κανένα απολύτως ενδιαφέρον όπως επίσης και για την κάλυψη του Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας που εδώ και πολύ καιρό καταφέρνει και λειτουργεί χάρις τις προσπάθειες των τριών γιατρών.

31 αιτήσεις Ορθοπεδικών!

Μεγάλο, για πρώτη φορά, ήταν το ενδιαφέρον για την κάλυψη των θέσεων Ορθοπεδικής που προκηρύχθηκαν για τα Νοσοκομεία Πύργου και Αμαλιάδας. Συγκεκριμένα για την μια θέση Ορθοπεδικής Επιμελητή Β’ στο Νοσοκομείο Πύργου κατατέθηκαν 16 αιτήσεις ενώ υπήρξαν και δυο ενδιαφερόμενοι Ορθοπεδικοί για την θέση Επιμελητή Β’ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Αντίστοιχη εικόνα παρουσιάζει και το ενδιαφέρον για την κάλυψη μιας θέσης Ορθοπεδικής (Επιμελητή Α’ ) στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου και εκεί υποβλήθηκαν 13 αιτήσεις.

«Ως Διοίκηση συνεχίζουμε τις προσπάθειες σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας και ευελπιστούμε σύντομα σε νέες προκηρύξεις να  υπάρξει θετικό αποτέλεσμα όπως φαίνεται ότι θα συμβεί με τις θέσεις Ορθοπεδικών, Χειρουργών και Παιδιάτρων» σημείωσε ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας κ. Σπύρος Πολίτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia