FOLLOW US: facebook twitter

Ραντεβού στη Γαστούνη το Σάββατο 5/6 – «Λευκή Νύχτα» για τα καταστήματα της πόλης

Ημερομηνία: 02-06-2021 | Συντάκτης:

Τα καταστήματα της Γαστούνης τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα από το υγειονομικό πρωτόκολλο, το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου από τις 8 το βράδυ έως και τις 11 θα παραμείνουν ανοιχτά διοργανώνοντας «Λευκή Νύχτα».

Πρόκειται για μια πολύ καλή κίνηση του εμπορικού κόσμου της πόλης για την ενίσχυση των επιχειρήσεών τους αλλά και μια καλή ευκαιρία για βόλτα στον εμπορικό δρόμο της Γαστούνης όπου οι καταστηματάρχες έχουν φροντίσει να υπάρχουν καλές τιμές στα προϊόντα τους για να προσελκύσουν το καταναλωτικό κοινό.

Στην ουσία, πρόκειται για μια πρωτοβουλία της ομάδας «Η Γαστούνη αλλιώς…» που στηρίζει ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος και η πρόεδρος της Κοινότητας Γαστούνης Μαρία Μητσοπούλου που φρόντισαν με τον δικό τους τρόπο να διαφημίσουν αυτήν την βραδιά για την πόλη τους.  Ο δήμαρχος Πηνειού έχει ήδη κάνει ανάρτηση της αφίσας στα social media  αναφέροντας “΄ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ”. εισπράττονταςεκατοντάδες θετικά σχόλια, προμοντάροντας την ξεχωριστή αυτή βραδιά για τη Γαστούνη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος