FOLLOW US: facebook twitter

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!: Χωρίς γιορτές λόγω κορονοϊού έληξε η σεζόν για το Λύκειο Ελληνίδων Πύργου

Ημερομηνία: 09-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Χωρίς την καθιερωμένη γιορτή για την τελετή λήξης των μαθημάτων τους, κλείνει η φετινή σεζόν για το Λύκειο Ελληνίδων Πύργου που ανανεώνει πλέον το ραντεβού του  με τα μέλη και τους μαθητές του για το Σεπτέμβρη,  καθώς η χρονιά έληξε όχι όπως θα ήθελαν, αλλά όπως απαιτούν τα μέτρα πρόληψης για την διασπορά του οκρονοϊού

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Λύκειο Ελληνίδων Πύργου και υπογράφουν η πρόεδρος Κατερίνα Παρασκευοπούλου και η γεν. γραμματέας Δήμητρα Καχτίτση – Τζαβάρα, αποχαιρετούν τα μέλη και ανανεώνουν το ραντεβού για το Σεπτέμβρη τηρώντας όμως πάντα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

“Η φετινή λυκειακή χρονιά, που σταμάτησε τόσο ξαφνικά και απροσδόκητα στην αρχή του Μάρτη του 2020, δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί. Με βάση τις με αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 33464 (Φ.Ε.Κ. 2086Β/30.5.2020) κ΄ Δ1α/ΓΠ.οικ. 34439/3.6.2020 (ΦΕΚ Β’ 2146/03-06-2020) ως κ το από 3-6-2020 δελτίο τύπου του Υπ. Ανάπτυξης, σας ανακοινώνουμε, αγαπητά μέλη όλων των τμημάτων του Λυκείου των Ελληνίδων Πύργου, ότι δεν θα γίνει επανεκκίνηση.

Η χρονιά αυτή έληξε δυστυχώς χωρίς γιορτές και εκδηλώσεις χωρίς αγκαλιές κ φιλιά. Ωστόσο θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για τη συμμετοχή σας στα τμήματα του ΛΕΠ κ για το ενδιαφέρον σας όλο αυτόν τον καιρό και να ανανεώσουμε τη συνάντησή μας για το Σεπτέμβριο με την έναρξη της καινούριας χρονιάς που ελπίζουμε όλοι να είναι καλύτερη, τηρώντας «πολύ σχολαστικά» υγειονομικές υποδείξεις κ πρωτόκολλα.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι η γραμματεία του ΛΕΠ θα είναι ανοικτή κατά το μήνα Ιούνιο από 10/6 και κάθε Τετάρτη κ΄Παρασκευή 7-9 μ.μ. στα γραφεία Λετρίνων 6 και σας παρακαλούμε –όσοι έχετε οικονομικές εκκρεμότητες για τους μήνες πριν την αναστολή της λειτουργίας μας λόγω κορωνοϊού –να τις τακτοποιήσετε.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλό καλοκαίρι. Ας πιαστούμε γοερά σε ένα μεγάλο κύκλο και ας χορέψουμε δυνατά και αγκαλιαστά έναν όμορφο χορό, όπως εμείς ξέρουμε” αναφέρει η ανακοίνωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος