FOLLOW US: facebook twitter

«Ράγισαν και οι πέτρες» χθες στην κηδεία της 23χρονης Αλίκης στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 26-10-2020 | Συντάκτης:
Συλλέγουν στοιχεία από κάμερες αναζητώντας τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου με την μηχανή – Σε σοβαρή κατάσταση ο 30χρονος οδηγός

“Ράγισαν και οι πέτρες” χθες το πρωί, στον Ι. Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αμαλιάδα,  όπου η οικογένεια της, συγγενείς και φίλοι  μέσα σε έναν ατέλειωτο θρήνο, είπαν το  στερνό αντίο στην 23χρονη φοιτήτρια Φιλοσοφίας  Αλικη Καυκά που έχασε τη ζωή της  τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα , μια ανάσα έξω από το σπίτι της στην Αμαλιάδα.  Στην κηδεία της άτυχης κοπέλας, εκτυλίχθηκαν  συγκλονιστικές σκηνές, με τους γονείς να θρηνούν  διαλυμένοι από τον πόνο, να μην μπορούν να πιστέψουν ότι σε μια άτυχη στιγμή και μάλιστα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το χαμόγελο πάγωσε στα χείλη του παιδιού τους. «Αστέρι μου, μπουμπούκι μου», μονολογούσαν ο πατέρας και η μητέρα της Αλίκης  που με τίποτα δεν ήθελαν να αποχωριστούν για πάντα το παιδί τους.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στις 1.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν η   μεγάλου κυβισμού μηχανή στην οποία επέβαινε  ως συνεπιβάτης η 23χρονη φοιτήτρια και που οδηγούσε ο εξάδελφο της, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διακριβωθεί, χτύπησε σε στύλο της ΔΕΗ και διαλύθηκε!  Φαίνεται ότι  ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής για άγνωστο λόγο και μάλιστα σε έναν κεντρικό δρόμο της πόλης της Αμαλιάδας, στην οδό Αντωνίου Πετραλιά.  Ο 30χρονος οδηγός της μηχανής, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, κι έπειτα στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου διασωληνώθηκε, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κα λογω  της κρισιμότητας της κατάστασης του, διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Η είδηση του θανάτου της 23χρονης Αλίκης προκάλεσε μεγάλη θλίψη στην Αμαλιάδα, καθώς η άτυχη φοιτήτρια ήταν ένα πολύ αγαπητό κορίτσι στην τοπική κοινωνία, ενώ πέρα από τις σπουδές της εργαζόταν και στον κλάδο της εστίασης. Ήταν ήδη τελειόφοιτη, στο 5ο έτος των σπουδών της και χρωστούσε μόνο ένα μάθημα για να παρει το πτυχίο της.

Ο πατέρας της απαρηγόρητος, μιλώντας στον Alpha δεν μπορούσε να πιστέψει ότι χάθηκε το αστέρι του, όπως την αποκάλεσε, τονίζοντας ότι ποτέ δεν ανεβαινε σε μηχανές και για πρώτη φορά αντί να τηλεφωνήσει στην μητέρα της να πάει τον βράδυ να την πάρει, προτίμησε να επιστρέψει στο σπίτι με την μηχανή του εξάδελφού της. Όσο για τις συνθήκες του ατυχήματος, ανέφερε ότι συλλέγουν τώρα στοιχεία από τις γύρω κάμερες αφού το σημείο ήταν κεντρικό, μήπως και μπορέσουν να καταλάβουν τι συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος