FOLLOW US: facebook twitter

Πύργος: Έσβησαν τα φώτα κι άναψαν κεριά!

Ημερομηνία: 17-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Κατέβασαν χθες βράδυ τους διακόπτες του ρεύματος καφέ και εστιατόρια στο κέντρο του Πύργου διαμαρτυρόμενοι για τους υπέρογκους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας

Με κεριά και φαναράκια έμειναν τουλάχιστον για ένα μισάωρο χθες το βράδυ, τα καταστήματα εστίασης στο κέντρο του Πύργου, κατεβάζοντας συμβολικά τους διακόπτες του ρεύματος, όχι για να προσφέρουν ρομαντικό κλίμα στους πελάτες τους, αλλά για να διαμαρτυρηθούν για τους υπέρογκους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας. Έτσι, τα καφέ και τα εστιατόρια της κεντρικής πλατείας και της πλατείας Δικαστηρίων του Πύργου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Σωματείου Εστίασης ΔΙΟΝΥΣΟΣ, συμμετείχαν με τον τρόπο αυτό στην πανελλήνια διαμαρτυρία «ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ- ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ». Το κέντρο της πόλης, βρέθηκε για λίγη ώρα σε γενική συσκότιση των καταστημάτων εστίασης. Οι πελάτες ήταν ήδη ενημερωμένοι και δεν υπήρξε καμια διαμαρτυρία εκ μέρους τους, άλλωστε και οι ίδιοι έχουν γίνει αποδέκτες των αυξήσεων στα δικά τους σπίτια, αφού το κακό είναι γενικό!

Όπως ανέφεραν και τα μέλη του Σωματείου Εστίασης ΔΙΟΝΥΣΟΣ, η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει με τους υπέρογκους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας και τα καταστήματά τους, όσα τουλάχιστον κατάφεραν να αντέξουν τα δύο χρόνια της πανδημίας κινδυνεύουν τώρα να βάλουν λουκέτο γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα μετά τις τεράστιες αυξήσεις. Την ίδια ώρα, έλαβε χώρα ή ίδια διαμαρτυρία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, έτσι ώστε η κυβέρνηση να πάρει το μήνυμα ότι θα πρέπει να παρέμβει επτέλους και να μην αφήσει ανεξέλεγκτη την κατάσταση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος