FOLLOW US: facebook twitter

Πύργος: Εκδηλώσεις από Δήμο και Δ.Ο.Π.Π. για την εορταστική περίοδο «Χριστούγεννα 2023 – Πρωτοχρονιά 2024»

Ημερομηνία: 19-12-2023 | Συντάκτης:

* Στις 23/12 και 30/12 στην κεντρική Πλατεία   –   στις 26/12 και 28/12 στο θέατρο «Απόλλων»

Συνεχίζονται το προσεχές διάστημα στον Πύργο εκδηλώσεις από Δήμο και Δ.Ο.Π.Π. για την εορταστική περίοδο «Χριστούγεννα 2023 – Πρωτοχρονιά 2024» και σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί θα λάβουν χώρα κατά σειρά τα εξής:

  • 23/12 – προπαραμονή Χριστουγέννων, ημέρα Σάββατο, στην κεντρική πλατεία Πύργου:

–  Δρώμενα με την ομάδα θεάτρου δρόμου «Theatro Theama»  (έναρξη 5.30 μ.μ.)

Εξειδικευμένοι ηθοποιοί, permormer, ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ δημιουργούν μια μαγική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Με εντυπωσιακά κοστούμια μεταφέρουν τη μαγεία των εορτών, σε συνδυασμό με ένα μοναδικό bubble show.

Στο δρώμενο που συνδυάζει ιστορίες από τη Βασίλισσα του Χιονιού, συμμετέχουν επτά άτομα.

–  Συναυλία με το μουσικό συγκρότημα VANILA SWING (έναρξη 7.00 μ.μ.)

Οι VANILA SWING έχοντας διανύσει μια 10 ετή πορεία στη μουσική σκηνή με ρυθμούς swing, rock’n’roll, blues & rockabilly του50, θα προσφέρουν ένα γιορτινό και δυναμικό πρόγραμμα με επιτυχίες διασκευασμένες σε ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, εμπλουτισμένο από τη φρεσκάδα του σημερινού ήχου. Στο μουσικό σχήμα συμμετέχουν: Λήδα Αγγελάκη: φωνή, Ανδρέας Καμπύλης: κιθάρα, Σταύρος Ράπτης; Κοντραμπάσο, Δημήτρης Γρηγοριάδης: τύμπανα, Κων/νος Ζώτος: πιάνο

  • 26/12 (Τρίτη), στο δημοτικό θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ:

–  Παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο: «Ο Σκρουτζ και τα πνεύματα των εορτών», βασισμένη στο γνωστό έργο του Κάρολου Ντίκενς, σε σκηνοθεσία και θεατρική διασκευή Κέλλυς Σταμουλάκη, από την παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου  (ώρα 6.00 το απόγευμα).

Συντελεστές παράστασης:

Ηθοποιοί: Γιάννης Καπετάνιος, Ελευθερία Ρήγου, Τζοάνα Αγγελή, Μάριος Ντερντές,

Πέτρος Γρύλος.

Μουσική: Ζακ Ιακωβίδης

Χορογραφίες: Άννα Μάγκου

Ενδυματολόγος: Σήλια Δεμίρη

Σκηνικά: Παναγιώτης Χριστόπουλος

      •    28/12 (Πέμπτη), στο δημοτικό θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ:

–  «Χριστουγεννιάτικη συναυλία με άρωμα Βιέννης»: Η σοπράνο Πένυ Δεληγιάννη και ο τενόρος Νίκος Ζιάζιαρης με τη συνοδεία πιάνου  (έναρξη 8.00 μ.μ.). Τραγουδούν για τη λαμπερή γιορτή κλασσικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, άριες από όπερες, τραγούδια από οπερέτες και μιούζικαλ που φέρνουν μια αύρα ευρωπαϊκή.

Βαλς, πόλκες και μαζούρκες της οικογένειας Στράους, έργα του Μότσαρτ και άλλων συνθετών είναι το ρεπερτόριο του σχήματος όπου αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία στο βιεννέζικο στυλ και στην ερμηνεία των κλασσικών βιεννέζικων κομματιών.

      •    30/12 – προπαραμονή Πρωτοχρονιάς, ημέρα Σάββατο, στην κεντρική πλατεία Πύργου:

–  Συναυλία με την Αναστασία Βελισσαρίου και το μουσικό της σχήμα  (έναρξη 7.00 μ.μ.).

Η Αναστασία Βελισσαρίου είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια jazz, soul, gypsy swing, skareggae, blues, session, με δυνατή σκηνική παρουσία, κι είναι επίσης μουσικός στο φλάουτο.

Με τη μουσική της παρέα έχουν ετοιμάσει ένα χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα γεμάτο ρυθμό. Ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι, διάρκειας 2 ωρών, με αγαπημένα τραγούδια Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών από το επταμελές μουσικό σχήμα.

Στο μουσικό σχήμα συμμετέχουν οι: Αναστασία Βελισσαρίου – τραγούδι, Μάριος Καμπότης – πιάνο, Γιώργος Πατσιώτης κιθάρα, Λουκάς Γιαννακίτσας – μπάσο, Θοδωρής Χριστοδούλου – ντραμς, Νίκος Καραπιπέρης – ηχολήπτης, Ερμιόνη Μπερτάνη – οργάνωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος