FOLLOW US: facebook twitter

Πύργος και Αμαλιάδα στην κορυφή των κρουσμάτων στην Ηλεία

Ημερομηνία: 09-03-2021 | Συντάκτης:
Αυξήθηκε ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων την τελευταία εβδομάδα στο νομό

Οι δήμοι Πύργου και Ήλιδας βρίσκονται την τελευταία εβδομάδα στην κορυφή των κρουσμάτων στην ΠΕ Ηλείας, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό βάσει των επίσημων στοιχείων του ΕΟΔΥ.

Ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων μέσα σε μια εβδομάδα στην Ηλεία έφτασε τα 143 ( νοσηλεύονται τα 43) και τα υπόλοιπα είναι σε καραντίνα, ενώ την περασμένη εβδομάδα, είχαν καταγραφεί 118 ενεργά κρούσματα.  Η αύξηση των κρουσμάτων στο δήμο Πύργου είναι μεγάλη, έχει σχεδόν διπλασιαστεί ο αριθμός τους καθώς την προηγούμενη εβδομάδα ήταν καταγεγραμμένα 25 ενώ ο χθεσινός εβδομαδιαίος απολογισμός έδειξε ότι έφτασαν τα 46. Ο δήμος Ήλιδας είναι σχετικά σταθερός, με 50 κρούσματα την τελευταία εβδομάδα και 47 την προηγούμενη.

Ακολουθούν ο δήμος Πηνειού με 15 ενεργά κρούσματα,  ο δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, με 19 και ο δήμος Ολυμπίας με 4. Ο δήμος Ζαχάρως παρουσιάζει μια πτώση στον αριθμό των κρουσμάτων από τα 13 της περασμένης εβδομάδας εφτασε στα 9 ενώ και αυτήν τη εβδομάδα παραμένει χωρίς κανένα κρούσμα ο δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος