FOLLOW US: facebook twitter

Στην πρώτη γραμμή τα τοπικά στελέχη της ΝΔ

Ημερομηνία: 14-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

tsiaras-pyrgos

Αποφάσεις  της Νομαρχιακής Συνέλευσης της ΝΟΔΕ Ηλείας

Με συντονιστή τον κο. Κώστα Τσιάρα, Βουλευτή Καρδίτσας, Γενικό Γραμματέα Κοινοβουλευτικής ομάδας της  Νέας Δημοκρατίας, πρώην Υφυπουργό Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Συνέλευση της ΝΟΔΕ Ηλείας την  Κυριακή 12 Ιουνίου 2016  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμποροβιομηχανικού  Επιμελητηρίου  Ηλείας. Στην συνεδρίαση μετείχαν ο Βουλευτής Ηλείας και πρώην Υπουργός κος. Κώστας Τζαβάρας, οι πρώην Βουλευτές κος. Ανδρέας Μαρίνος και κα. Διονυσία Αυγερινοπούλου, οι Πολιτευτές κος. Θεόδωρος Βλαγκούλης και κα. Ολυμπία Βλαχαντώνη, η Περιφερειάρχης του κόμματος στην Δυτική Ελλάδα κα. Ακριβή Χάραρη, και πλήθος στελεχών από όλη την Ηλεία. Ο κος Τσιάρας αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και μεταξύ άλλων επισήμανε το πόσο επιζήμια για την χώρα είναι η διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Επιπρόσθετα ανέλυσε τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και απάντησε στις ερωτήσεις στελεχών.

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν πως η ΝΟΔΕ Ηλείας μετατρέπεται σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Το κόμμα αλλάζει. Γίνεται σύγχρονο, ουσιαστικό και ανοιχτό για όλους. Η ΝΟΔΕ θέλει στελέχη που θα παράγουν πολιτική και όχι στελέχη που κάθε λίγα χρόνια θα διεκπεραιώνουν άπλα τις κομματικές τους υποχρεώσεις εκλέγοντας τα όργανα του κόμματος. Όπως τονίστηκε:

«Θέλουμε τα στελέχη μας στην πρώτη γραμμή, με άποψη, προτάσεις και συμμετοχή. Τα προβλήματα είναι πολλά και η δουλειά που πρέπει να γίνει απαιτεί την συνεργασία όλων των στελεχών και φίλων της παράταξης με την τοπική κοινωνία. Σε μια εποχή που χρειάζεται φρέσκιες ιδέες, πολλή δουλειά, συνέπεια και αξιοπιστία, πρέπει να δουλέψουμε όλα τα στελέχη μαζί ώστε να ανταποκριθούμε επάξια στο δύσκολο έργο μας.

Το πρόγραμμα της ΝΟΔΕ Ηλείας για το επόμενο διάστημα περιλαμβάνει, συναντήσεις με τον Βουλευτή και τους Πολιτευτές ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις για τα μεγάλα προβλήματα της περιφερειακής ενότητας Ηλείας, από κοινού συνεδριάσεις της ΝΟΔΕ με τα μέλη των τοπικών επιτροπών του κόμματος. Οι συνεδριάσεις αυτές θα γίνονται στα γραφεία της κάθε τοπικής επιτροπής εγκαινιάζοντας μια άλλη λογική επικοινωνίας και συνεργασίας της ΝΟΔΕ με τις Τοπικές Επιτροπές και τα στελέχη της παράταξης, από κοινού συνεδριάσεις της ΝΟΔΕ με θεσμικούς εταίρους και παραγωγικούς φορείς, θέσπιση ενός συμβουλευτικού οργάνου ανά τομέα δράσης που θα έχει την ευθύνη καταγραφής προτάσεων και εισηγήσεων προς την ΝΟΔΕ, εκδηλώσεις της ΝΟΔΕ ώστε να επικοινωνήσουμε τις αρχές, τις αξίες και το πρόγραμμα της παράταξης στην τοπική κοινωνία, παρουσία της ΝΟΔΕ στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, έντυπα και ηλεκτρονικά, ώστε η τοπική κοινωνία να γνωρίζει τις θέσεις της Παράταξης για θέματα τοπικού αλλά και εθνικού ενδιαφέροντος.

Όλα τα μέλη της παράταξης μας, θα συμπορευθούμε μαζί για να διεκδικήσουμε λύσεις στα προβλήματα μας, και θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια του νέου αρχηγού μας Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανόρθωση και αναγέννηση της Παράταξης και της Πατρίδας μας.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος