FOLLOW US: facebook twitter

ΕΒΕ Ηλείας: Πυρόπληκτα δάνεια και Περιφερειακό Πάρκο

Ημερομηνία: 14-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

epimelitirio-pyroplikta-perif.parko-

Πραγματοποιήθηκε στη Ζαχάρω η συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Ηλείας με δύο βασικά θέματα

  • Συνεχίζονται οι αποκεντρωμένες δραστηριότητες του ΕΒΕ

Με ενδιαφέροντα ζητήματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο και τις παραγωγικές τάξεις, έγινε στη Ζαχάρω, η τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ηλείας, στην οποία περιλαμβανόταν και το θέμα επίκαιρων προβλημάτων σχετικών με την ανάπτυξη και την οικονομία  στο νότιο κομμάτι του Νομού μας.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Κ. Νικολούτσος προχώρησε σε μια αναλυτική ενημέρωση για τα θέματα των δανειοδοτήσεων αλλά και για την τύχη των πυρόπληκτων δανείων που βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο του επιμελητηριακού θεσμού καθώς ασκείται μια έντονη πίεση προς εξεύρεση λύσης ώστε να υπάρξουν αποτελεσματικές ρυθμίσεις.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε εξάλλου στο μεγάλο ζήτημα της περιοχής σε σχέση με το Περιφερειακό Πάρκο, τα μέτρα και τους περιορισμούς που έχουν θορυβήσει τους παράγοντες της τοπικής αγοράς.

Για το θέμα αυτό μίλησε από πλευράς ΕΒΕ ο Αντιπρόεδρος Ν. Παναγιωτακόπουλος, εκφράζοντας σοβαρές αντιρρήσεις για τον τρόπο που επιχειρείται να εφαρμοστεί το Π.Δ. και το οποίο βάζει «φραγμό» σε κάθε σχέδιο και προοπτική ανάπτυξη της περιοχής.

Σημαντικές ήταν οι παρεμβάσεις που έκαναν στην διάρκεια της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ζαχάρως κ. Κάππος όπως και ο κ. Κλημαντίρης, οι οποίοι έθεσαν όλα τα μείζονα θέματα που απασχολούν την οικονομική κίνηση και τα προβληματα της αγοράς  και της επιχειρηματικότητας.

Να σημειωθεί ότι η πραγματοποίηση του συμβουλίου στη Ζαχάρω αποτελεί την συνέχεια αποκεντρωμένων πρωτοβουλιών του Επιμελητηρίου για δραστηριότητες και λειτουργίες όχι μόνο στην έδρα του θεσμού στον Πύργο αλλά σε ολόκληρο το Νομό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος