FOLLOW US: facebook twitter

Στις 9 Μαΐου μεταφέρονται οι εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά

Ημερομηνία: 28-04-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”110798″ img_size=”full”][vc_column_text]

Ανακοινώσεις Σ. Πέτσα- Ανοίγουν οι εκκλησίες μόνο για ατομική προσευχή

Η κυβέρνηση αποφάσισε να μεταφέρει τις εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά, καθώς τα περιοριστικά μέτρα θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι τις 4 Μαΐου.

Έτσι,  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ανακοίνωσε χθες ότι με απόφαση της κυβέρνησης, οι εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς, μεταφέρονται για το πρώτο Σάββατο 9 Μαΐου, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

“Προσβλέπουμε ότι όλα τα σωματεία των εργαζομένων, όλων των βαθμίδων, αλλά και όλες οι πολιτικές δυνάμεις, θα αναγνωρίσουν με τη στάση τους ότι φέτος είναι αλλιώς. Όπως το Πάσχα, έτσι και η Πρωτομαγιά”.

Παράλληλα στην χθεσινή του ενημέρωση ο κ. Πέτσας τόνισε ότι για ατομική προσευχή και μόνο αναμένεται να ανοίξουν οι εκκλησίες σε πρώτη φάση.  Ερωτηθείς για το αίτημα του Αρχιεπισκόπου και της ΔΙΣ να ανοίξουν οι εκκλησίες, απάντησε, ότι με την άρση των περιορισμών θα ανοίξουν οι εκκλησίες για ατομική λατρεία, ενώ σε επόμενο στάδιο οι χώροι λατρείας θα ανοίξουν με συγκεκριμένους κανόνες και μέτρα προστασίας της λειτουργίας τους για όλους τους πιστούς.

Πηγή: ieidiseis.gr[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot