FOLLOW US: facebook twitter

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, Σάκη Μπαλιούκου

Ημερομηνία: 29-12-2021 | Συντάκτης:

Δύο ολόκληρα χρόνια ζούμε μέσα στην ανασφάλεια, τον φόβο, την κοινωνική απομόνωση και βιώνουμε απώλειες ανθρώπινες, που είναι οι πιο οδυνηρές, αλλά και οικονομικές και κοινωνικές.

Για το λόγο αυτό, το 2022 γεννά μεγάλες ελπίδες και προσδοκίες για επιστροφή στην κανονικότητα, για μια ζωή με άμεση και ζεστή ανθρώπινη επικοινωνία, με συντροφικότητα και κοινωνική επαφή.

Νοσταλγούμε την απλή καθημερινότητα περασμένων χρόνων, που αυθόρμητα απλώναμε και σφίγγαμε το χέρι του διπλανού, που βλέπαμε το χαμόγελό του, που με μια αγκαλιά μοιραζόμαστε τη χαρά ή τη θλίψη των δικών μας ανθρώπων. Και με τέτοιες συνθήκες όμως η ζωή συνεχίζεται, ο καθένας από την θέση του προσπαθεί να σχεδιάζει και να υλοποιεί το καλύτερο και η Δημοτική μας Αρχή είναι έτσι σταθερά προσανατολισμένη έχοντας πάντα στο κέντρο του ενδιαφέροντός της την ανθρώπινη αξία, με σοβαρότητα, αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη.

Προσωπικά θεωρώ ότι το καλύτερο δώρο της νέας χρονιάς θα είναι η επιστροφή στην απλή καθημερινότητα με ασφάλεια και χωρίς φόβο και, όταν σφίξουμε ο ένας το χέρι του άλλου και στηριχτούμε στον ώμο του, θα αντιμετωπίσουμε και όλα τα άλλα θέματα και προβλήματα πιο αποτελεσματικά και με μεγαλύτερη επιτυχία.

Εύχομαι, λοιπόν, να ξεπεράσουμε σύντομα την πανδημία και να ζήσουμε τη νέα χρονιά με υγεία, ηρεμία, ζεστή ανθρώπινη επαφή και κυρίως να μη θεωρούμε τίποτα αυτονόητο και δεδομένο, αλλά να αγωνιζόμαστε καθημερινά για ό,τι δικαιούμαστε και μας αξίζει.

 

Χρόνια Πολλά – Καλή Χρονιά με υγεία

 

Ο Δήμαρχος

Σάκης Μπαλιούκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος