FOLLOW US: facebook twitter

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Ιωάννη Λέντζα

Ημερομηνία: 29-12-2021 | Συντάκτης:

Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες,

Αφήνουμε πίσω μας ακόμα μία χρονιά που σημαδεύτηκε από την παρατεταμένη υγειονομική κρίση, η οποία συνεχίζει να δοκιμάζει τις αντοχές όλων μας. Η κοινωνία έχει πληγεί βαθύτατα, έχουμε απολέσει όσα θεωρούσαμε δεδομένα, όπως η καθημερινότητά μας, μια ελεύθερη βόλτα, μια εγκάρδια χειραψία, μια αγκαλιά χωρίς φόβο.

Αυτό όμως που δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε να πληγεί είναι η πίστη μας στη ζωή! Η πίστη μας στον συνάνθρωπο! Η βαθιά μας πεποίθηση ότι τελικά, νικητές θα είμαστε όλοι! Τηρώντας τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, κάνοντας το εμβόλιο, και παράλληλα, κρατώντας την ανθρωπιά μας. Με σεβασμό στον συνάνθρωπο και χωρίς ανούσιες «κραυγές» εκατέρωθεν.

Από τη χρονιά που φεύγει ας κρατήσουμε ένα μάθημα ζωής: Ως άνθρωποι και ως κοινωνία συνειδητοποιήσαμε με τον πιο σκληρό τρόπο πόσο ευάλωτοι είμαστε, ιεραρχήσαμε ξανά τις προτεραιότητες και τις ανάγκες μας, φωτίζοντας ευαίσθητες πτυχές και αξίες που είχαν ατονήσει.

Παρά, λοιπόν, τις δυσκολίες, το 2022 ανατέλλει με ελπίδα. Ελπίδα για ημέρες που θα μας εμπνεύσουν και θα μας εμφυσήσουν το αίσθημα της αλληλεγγύης και της αγάπης για τον συνάνθρωπο, θα μας υπενθυμίσουν την ανάγκη για συμφιλίωση και κοινωνική ειρήνη.

Εύχομαι η νέα χρονιά να μας επιτρέψει να αφήσουμε στην λήθη του χρόνου που πέρασε, όλες τις δύσκολες στιγμές μας και όσα μας στεναχώρησαν.

Εύχομαι, επίσης, τη νέα χρονιά μέσα από την δουλειά της Δημοτικής Αρχής, να πάμε τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης ακόμα ένα βήμα πιο πέρα, αντάξιο των δυνατοτήτων του και των προσδοκιών σας!

Καλή και Ευτυχισμένη Νέα Χρονιά, με Υγεία και Αγάπη για όλους!

 

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ιωάννης Λέντζας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος