FOLLOW US: facebook twitter

Πρώτο βήμα η ανακαίνιση των γραφείων του Συλλόγου

Ημερομηνία: 12-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός, Τοπικά

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ του ιστορικού Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Στρουσίου «Ο Περικλής»

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ του δραστήριου ιστορικού Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Στρουσίου «Ο Περικλής» έτσι όπως προέκυψαν οι εκλεγέντες από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν. Έτσι για την διετία 2023-2025 η σύνθεση του νέου Δ.Σ έχει ως εξής:
Πρόεδρος Λάττα Ευτυχία του Σωτηρίου, αντιπρόεδρος Χασούρας Ιωάννης του Δημητρίου, Γενικός Γραμματέας Ασημακοπούλου Κλεοπάτρα του Νικολάκου, Ταμία Χριστόπουλος Παναγιώτης του Αντρέα και Ε. Γραμματίεας Λάττας Παναγιώτης του Γεωργίου.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο, οργάνωσε και παρουσίασε τον ανανεωμένο χώρο του Συλλόγου . Ο χώρος καθαρίστηκε και διακοσμήθηκε αξιοποιώντας τα ήδη υπάρχοντα υλικά, καθώς και με δωρεές των νέων μελών του Δ.Σ. (Κλαίρης Ασημακοπούλου και Παναγιώτη Γεωργ. Λάττα) και όπως επισημαίνουν «Η έγνοια και ο σκοπός μας είναι ο χώρος του Ιστορικού Συλλόγου μας να γίνει φιλόξενος για όλους, να χτίσουμε μαζί όμορφες αναμνήσεις με εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις. Το Δ.Σ. του συλλόγου μας σας εύχεται από καρδιάς οι Άγιες Μέρες που έρχονται να φέρουν την ευτυχία στο σπίτι σας και ο καινούριος χρόνος να είναι γεμάτος όμορφες στιγμές, υγεία και πολλά χαμόγελα!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia