FOLLOW US: facebook twitter

Πρωταθλητής ο Ποδηλατοδρόμος

Ημερομηνία: 27-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Διονύσης Δούζας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Στους Εφήβους με τον Διονύση Δούζα και Μάστερ Α με τον Διονύση Μπέρτσο, στη Μεγαλόπολη

Την Κυριακή ο Π.Τ.Σ. Πύργου Ποδηλατοδρόμος  στέφθηκε Πρωταθλητής  Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου στο αγώνισμα της ποδηλασίας δρόμου με τον καταπληκτικό Διονύση Δούζα στους Εφήβους και τον Διονύση Μπέρτσο στους Μάστερ Α.

Στη Μεγαλόπολη η εκκίνηση δόθηκε κάτω από καλές καιρικές συνθήκες  για έναν αγώνα 87 χλμ. με δύσκολο τερέν. Στην εκκίνηση βρέθηκαν για τον Ποδηλατοδρόμο Πύργου ο Γιάννης Καράμπαλης, ο Διονύσης Μπέρτσος και ο Διονύσης  Δούζας.

Ο Διονύσης Μπέρτσος Πρωταθλητής Δυτ. Ελλάδας & Πελοποννήσου 2020.

 

Οι 3 αθλητές της ομάδας του Πύργου πλασαρίστηκαν από την αρχή στην κεφαλή του πελοτόν. Ο Δούζας από την πρώτη στιγμή έδειξε πως ήθελε την νίκη μαζί με τον Μπέρτσο που δεν άφησαν αναπάντητη καμία επίθεση. Τελικά στον δεύτερο γύρο και περίπου στο 55 χλμ. ο Διονύσης Δούζας έβγαλε με μια σόλο επίθεση τον Ποδηλατοδρόμο στην κορυφή και αποσπάστηκε και μεγάλωνε την διαφορά με το πέρασμα του χρόνου, κάτι που τον έστεψε Πρωταθλητή Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου για το 2020 και 2ο στη Γενική κατάταξη.

Από αριστερά Καράμπαλης, Μαντάς, Δούζας, Μπέρτσος και ο πατέρας του Δούζα στην εκκίνηση στην Μεγαλόπολη.

 

Την ίδια ώρα ο Διονύσης Μπέρτσος κρατούσε δυνατά κάτω από τις λυσσαλέες  επιθέσεις 3 αθλητών που δεν κατάφεραν να τον λυγίσουν αφού 200μ. πριν τον τερματισμό με ένα δυνατό σπριντ κατάφερε να στεφθεί Πρωταθλητής στην κατηγορία, φέρνοντας τον Ποδηλατοδρόμο Πύργου για δεύτερη φορά στην κορυφή του βάθρου. Τέλος ο Καράμπαλης έκανε έναν καλό αγώνα και είχε ένα καλό πλασάρισμα για την ομάδα. Την αποστολή της ομάδας συνόδευσε και είχε την υποστήριξή της ο Σάκης Μαντάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος