FOLLOW US: facebook twitter

Πρόταση στο «Φιλόδημο» από το δήμο για τη συντήρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Πύργου

Ημερομηνία: 11-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Αυτοψία, στους χώρους του Κλειστού Γυμναστηρίου Πύργου «Γ. Βασιλακόπουλος» πραγματοποιήσαν ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Λάκης Αθανασόπουλος, ο Δ/ντής Τεχνικών Υπηρεσιών Άγγελος Τσίκας και ο Μηχανικός Χρήστος Ροδόπουλος, προκειμένου να διαπιστώσουν την παθολογία του σκυροδέματος στην οποια παρατηρείται γενική αποφλοίωση της επικάλυψης σε όλες τις εμφανείς επιφάνειες.

Όπως τονίστηκε, ο Δήμαρχος Πύργου, έχει προτάξει ως βασική επιλογή την επίλυση όλων των τεχνικών προβλημάτων που παρατηρούνται στο κλειστό γυμναστήριο και έχει ζητήσει την σύνταξη όλων των απαραίτητων μελετών για την αποκατάσταση του κτιρίου. Μάλιστα θα ακολουθήσει υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα Φιλόδημος για την συντήρηση του κλειστού Γυμναστηρίου.

Ο Δήμος Πύργου θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Ροδόπουλο (είναι MSc in Materials Science, Nottingham University – PhD in Stress Corrosion Fatigue, Sheffield University) για το ενδιαφέρον του και την συνεισφορά του με τις τεχνικές γνώσεις του στις ανάγκες της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Στο κλειστό γυμναστήριο παρατηρείται η εξωτερική στοιβάδα του σκυροδέματος μέχρι βάθους 6 εκ να έχει υποστεί σοβαρή απόπλυση τσιμεντοπολτού με αποτέλεσμα να υπάρχει συντριπτική πτώση της αντοχής του σκυροδέματος.

Αυτήν την περίοδο γίνονται ενέργειες ώστε με την μελέτη που θα υλοποιηθεί να αποκατασταθεί η παραπάνω βλάβη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος