FOLLOW US: facebook twitter

Ολοταχώς για τον 5ο Μαραθώνιο Ολυμπίας – Παρουσίαση των στόχων για το 2019 στην κοπή της πίτας

Ημερομηνία: 11-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα , την  Κυριακή 3/2 το Δ.Σ του “Μαραθώνιου Ολυμπίας” έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2019.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Δημήτρη Κωσταριά , ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις του σωματείου, ανακοινώνοντας τη διεξαγωγή του 5ου Μαραθωνίου Ολυμπίας, που θα γίνει την Κυριακή 31 Μαΐου. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ” στοχεύουμε να τον κάνουμε ένα πανελλήνιο γεγονός και αν είναι δυνατόν να ξεπεράσουμε και τα σύνορα της χώρας μας.  Βέβαια,δρόμος αυτός δεν είναι εύκολος, το γνωρίζετε πολύ καλά, αλλά όμως σε αυτό το δύσκολο και ανηφορικό αγώνα θα πρέπει να πορευτούμε όλοι μαζί και όλοι μαζί πιστεύω στο τέλος ότι θα το καταφέρουμε, θα το πετύχουμε”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και τη διενέργεια προγράμματος πιστοποίησης εθελοντών αθλητικών διοργανώσεων για πρώτη φορά. “Θα είναι το πρώτο πρόγραμμα πιστοποίησης εθελοντών αθλητικών διοργανώσεων, που θα λάβει χώρα εδώ στην πόλη του Πύργου τις μέρες πριν από την διεξαγωγή του Μαραθώνιου Ολυμπίας και συγκεκριμένα από τις 24 έως τις 27 Μαρτίου. Θα περιλαμβάνει 20 ώρες θεωρητικά μαθήματα, 20 ώρες για εκπόνηση στρατηγικού πλάνου διαχείρισης εθελοντών στον αθλητισμό που μπορεί να ολοκληρωθεί έως 31/5/2019 και 10 ώρες πρακτικής άσκησης στο Μαραθώνιο Ολυμπίας 30-31 Μαρτίου. Σε αυτό το σεμινάριο θα διδάξουν πανεπιστημιακοί καθηγητές, μέλη της ΕΟΕ, ενώ θα απευθύνουν χαιρετισμό γνωστοί Έλληνες Ολυμπιονίκες. Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν και απευθύνεται πρωτίστως στους εθελοντές του Μαραθώνιου Ολυμπίας”.

Τέλος ευχήθηκε “καλή χρονιά και το 2019 να είναι μια χρονιά με ευόδωση στόχων και προσδοκιών, με υγεία και αξιοπρέπεια, με ελπίδα και αισιοδοξία”.

Επίσης, ευχαρίστησε όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους & όλους όσους βοήθησαν στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ.Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Πύργου κ.Λάκης Αθανασόπουλος, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Ήλιδας κ. Νώντας Παναγιωτόπουλος και ο Χάρης Βασιλάκος,ο εγγονός του πρώτου Μαραθωνοδρόμου στην ιστορία του αγωνίσματος Χαρίλαου Βασιλάκου, στον οποίο και είναι αφιερωμένος ο Μαραθώνιος Ολυμπίας.

Ο τυχερός του φλουριού ήταν ο δρομέας κ. Παν. Παναγιωτόπουλος. Το δώρο ήταν το αθλητικό μπλουζάκι του 4ου Μαραθώνιου. Η πίτα ήταν προσφορά του «Αρτοποιείου Έξαρχος» , φίλος του σωματείου και θερμός υποστηρικτής της διοργάνωσης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος