FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Τρίτη 25 Δεκεμβρίου

Ημερομηνία: 25-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

«All Day Christmas Party» στο «Duomo»

Αυτά τα Χριστούγεννα το «Duomo Bites & Spirits» στην κεντρική πλατεία Πύργου σας ετοιμάζει ένα all day Christmas party ξεκινώντας από τις 13:00 με πολλή μουσική και διασκέδαση από τους djs Δημήτρη Αργυρακόπουλο και Παύλο Πεσκελίδη. Το αγαπημένο σας μαγαζί «φοράει» τα καλά του από νωρίς το μεσημέρι και σας περιμένει για να διασκεδάσετε με τον τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε: με ωραία ελληνική και ξένη μουσική, ποτά και εορταστική διάθεση. Με μια μικρή παύση, η διασκέδαση ξαναρχίζει λίγο μετά τις 22:30 με τον Διονύση Καραβέλα να σας κρατάει συντροφιά, μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Christmas is here» στο «My Friends»

Ανήμερα των Χριστουγέννων και το «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη μαζί με τον dj Paul σας περιμένουν για να περάσετε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και να ξεφαντώσετε μέσα στο απόλυτο γιορτινό mood. Μην το χάσετε.

Christmas Mainstream Vibes στο «Factory»

Το καλύτερο mainstream πάρτι επιστρέφει αυτά τα Χριστούγεννα στο «Factory Espresso Bar» στην Γαστούνη. Ετοιμαστείτε για ένα πάρτι χωρίς φραγμούς στο τρόπο διασκέδασης με τους καλυτέρους χριστουγεννιάτικους mainstream ήχους για όλα τα γούστα. Μαζί σας θα είναι και ο dj Mike. Εσείς θα λείπετε;

Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν στο «Mokai Club»

Το γερό χαρτί της νυχτερινής διασκέδασης, το «Mokai Club» στην Κεντρική πλατεία Πύργου σας προσκαλεί ανήμερα των Χριστουγέννων για να γιορτάσετε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα τα Χριστούγεννα ακούγοντας τον Γιάννη Δήμα στο βιολί και τον Γιώργο Μαντά στο Νταούλι να σας ανεβάζουν το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μην το χάσετε.

Christmas Party στο «Bardoo»

Ο dj Tsanos βάζει τα γιορτινά του και στήνει το ιδανικό σκηνικό για ένα ανεπανάληπτο χριστουγεννιάτικο πάρτι στο «Bardoo» στην Αμαλιάδα. Ετοιμαστείτε για μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και εορταστική διάθεση καθώς απολαμβάνετε τις μεγαλύτερες και καλύτερες επιτυχίες.

Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο «Amalias Hotel»

To «Amalias Hotel», στολισμένο και λαμπερό όπως κάθε χρόνο, σας καλεί και φέτος να γευτείτε τις ιδιαίτερες γιορτινές σπεσιαλιτέ που έχει ετοιμάσει για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Απολαύστε ένα εκπληκτικό set menu 5 πιάτων σε ζεστό, γιορτινό περιβάλλον με συνοδεία μουσικής. Η πρόταση για να γιορτάσετε με φανταστικές μελωδίες γεύσης και ευτυχίας.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων στο «Εν Λευκώ»

Αυτήν την Τρίτη 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα Χριστουγέννων, οι μουσικές διαδρομές στο «Εν Λευκώ» στον Πύργο συνεχίζονται και σας προσκαλούν στον ανανεωμένο τους χώρο καθώς σας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων που συνδυάζουν διαχρονικές κλασικές συνταγές και νέες δημιουργικές συνταγές με τοπικά προϊόντα καθώς και γνήσιες σπιτικές συνταγές, μαγειρευτών φαγητών αλλά και της ώρας που σας περιμένουν να τις γευτείτε απολαμβάνοντας ζωντανή μουσική. Σας περιμένουν για μια απολαυστική βραδιά με τον Δημήτρη και τον Μπάμπη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος