FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου

Ημερομηνία: 26-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

O Chris Child στο «Vandal»

Ο Chris Child, ένα όνομα που θα μπορούσε να ονομαστεί ο πιο αντιπροσωπευτικός dj της γενιάς του, με συμμετοχή στα πιο hot και massive house parties της τελευταίας 10ετίας έρχεται αυτήν την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου στο «Vandal Project» στην κεντρική πλατεία Πύργου για να σας ανεβάσει την διάθεση σε ένα αξέχαστο πάρτι.

Greek Night στο «Factory»

Μια άκρως ελληνική βραδιά σας περιμένει την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου στο «Factory Espresso Bar» στην Γαστούνη. Μαζί σας θα είναι ο γνωστός dj Giannis Fournomitis ο οποίος θα επιλέξει για εσάς τις καλύτερες και μεγαλύτερες επιτυχίες.

O «Heavy Pins» στο «Pallas café-bar»

Αυτήν την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου το «Pallas café-bar» στα Λεχαινά σας παρουσιάζει τον «Heavy Pins» ο οποίος ετοιμάζεται να δώσει άλλη διάσταση στην βραδιά σας.  Ο γνωστός παραγωγός και dj έχει καταφέρει να ξεσηκώνει το κοινό οποιουδήποτε χώρου σε tech hοuse ήχους. Εσείς θα λείπετε;

«Only Greekzzz» X-mas Edition στο «Mokai»

Αυτήν την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου το «Mokai Club» στην Κεντρική πλατεία Πύργου σας περιμένει στο όροφο που όλοι έχετε αγαπήσει για μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη βραδιά αφιερωμένη στην ελληνική μουσική. Στα decks θα είναι ο γνωστός dj Vassilis Naoumis να σας ανεβάσει την διάθεση επιλέγοντας την καλύτερη μουσική. Μαζί του θα είναι και η Γιούλι Κρανια με το τουμπερλέκι της. Εσείς θα λείπετε;

Wednesday Night στο «Melrose»

Τετάρτη βράδυ και το «Melrose rock bar» στον Πύργο σας περιμένει για μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και γιορτινή διάθεση. Διαφορετικοί και όχι αδιάφοροι djs βάζουν στα decks τους, μουσικές για κάθε γούστο και σας περιμένουν όλες τις μέρες των γιορτών για να διασκεδάσετε μαζί τους. Μην το χάσετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος