FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Τρίτη 24 Δεκεμβρίου

Ημερομηνία: 24-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Kolibri Sessions στο «Plateia»

Απόψε θα λάβει μέρος στο «Plateia», έναν νέο χώρο στην κεντρική πλατεία Πύργου, μια μουσική συνάντηση, μια κοινωνική συγκέντρωση μουσικών και φίλων. Ο Κώστας Διαμαντόπουλος στην κιθάρα και ο Γιάννης Κυριαζόπουλος στη φυσαρμόνικα, θα σας παρουσιάσουν αγαπημένα τους κομμάτια. Σας περιμένουν να απολαύστε ένα ειδικό εορταστικό μενού με μοναδικές γαστρονομικές γεύσεις υπό τη συνοδεία της αμερικανικής folk blues και rock μουσικής. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κείμενο

Ο Πάνος Βαβίλης στο «Σταθμός Cafe»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει απόψε στο «Σταθμός Cafe», Υψηλάντου 12, στον Πύργο. Ο αγαπημένος μας λαϊκός τραγουδιστής ξέρει πολύ καλά πως να ανεβάζει το κέφι ερμηνεύοντας αγαπημένες γνωστές επιτυχίες και σας περιμένει για μια βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Trash Party στο «Pallas café-bar»

Σε ένα ραντεβού με την αγαπημένη σας δεκαετία σας προσκαλεί απόψε το «Pallas café bar» στα Λεχαινά. Σας περιμένει μια βραδιά γεμάτη κέφι, μουσική, χορό και τραγούδια που έχετε αγαπήσει. Στα decks o dj Dimitris Katsaris. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 15 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος και εσωτερικός χώρος

«Greek Boycottage» στο «Factory»

Ένα νέο πάρτι που έρχεται για να ταράξει τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης της Γαστούνης απόψε στο «Factory Espresso Bar». Οι συστάσεις είναι περιττές καθώς μαζί σας θα είναι ο dj Giannis Fournomitis για να σας ανεβάσει την διάθεση με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος και εσωτερικός χώρος

Christmas Eve Party στο «Bardoo»

Παραμονή Χριστουγέννων και το αγαπημένο σας «Βardoo» στην Αμαλιάδα σας περιμένει για μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και γιορτινή διάθεση μαζί με τους djs Mik & Vik οι οποίοι θα σας κρατήσουν συντροφιά επιλέγοντας τις καλύτερες επιτυχίες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Παραμονή Χριστουγέννων στην «Κλεψύδρα»

Στην «Κλεψύδρα all day bar-restaurant» στη Κρέστενα έχουν ήδη φορέσει τα γιορτινά τους και έχουν διαμορφώσει ειδικά μενού με ιδιαίτερες γιορτινές γαστρονομικές προτάσεις υπό τη συνοδεία καλής μουσικής μέσα σε μια φιλόξενη και «ζεστή» ατμόσφαιρα. Σας περιμένουν να υποδεχθείτε μαζί τα Χριστούγεννα σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα!

Παραμονή Χριστουγέννων στο «Mokai Club»

Το γερό χαρτί της νυχτερινής διασκέδασης, το «Mokai Club» στην Κεντρική πλατεία Πύργου σας προσκαλεί παραμονή των Χριστουγέννων για να γιορτάσετε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα απολαμβάνοντας τον Γιώργο Μαντά στο νταούλι και στο τουμπερλέκι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο και εσωτερικός χώρος

Έντεχνο & Ποπ πρόγραμμα στο «Μπρίκι»

Παραμονή Χριστουγέννων και το «Μπρίκι», Κατακόλου 2 στον Πύργο σας προσκαλεί σε ένα ακουστικό live με τον Μάριο Καρμάλη γύρω από ελληνικές έντεχνες, ποπ και πολύ ελαφρές ροκ επιτυχίες. Σας περιμένουν να περάσετε όμορφα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, εσωτερικός χώρος

Pre XMAS party στο «Street 17»

Παραμονή Χριστουγέννων και στην Αμαλιάδα στο «Street 17 café-bar» σας περιμένουν σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα για να γιορτάσετε όλοι μαζί λίγο μετά τις 11μ.μ. Στα decks θα βρίσκεται ο dj John Bousoutis για να επιλέξει για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Let the music play στο «My Friend’s»

Παραμονή Χριστουγέννων και το «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη μαζί με τον dj Paul σας περιμένουν για να περάσετε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και να ξεφαντώσετε μέσα στο απόλυτο γιορτινό mood με πολύ κέφι, τραγούδι χορό, σε ένα μοναδικό πάρτι. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Το «Λαϊκό Δίφωνο» live «Στου Βαγγέλη»

Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική σας προσκαλούν απόψε παραμονή Χριστουγέννων «Στου Βαγγέλη» στο Λεβεντοχώρι συνδυάζοντας καλό φαγητό και μουσική από το «Λαϊκό Δίφωνο» οι οποίοι σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια απολαμβάνοντας το φαγητό σας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος