FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Τρίτη 1 Ιανουαρίου

Ημερομηνία: 01-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο «Εν Λευκώ»

Αυτήν την Τρίτη 1 Ιανουαρίου, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, οι μουσικές διαδρομές στο «Εν Λευκώ» στον Πύργο συνεχίζονται και σας προσκαλούν στον ανανεωμένο τους χώρο καθώς σας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων που συνδυάζουν διαχρονικές κλασικές συνταγές και νέες δημιουργικές συνταγές με τοπικά προϊόντα καθώς και γνήσιες σπιτικές συνταγές, μαγειρευτών φαγητών αλλά και της ώρας που σας περιμένουν να τις γευτείτε απολαμβάνοντας ζωντανή μουσική. Σας περιμένουν για μια απολαυστική βραδιά με τον Δημήτρη και τον Μπάμπη.

«Όλα Πόπα» στο «Factory»

Tο αγαπημένο σας πάρτι επιστρέφει στο «Factory Espresso Bar» στην Γαστούνη για ένα μοναδικό event που θα σας μείνει αξέχαστο. Ετοιμαστείτε για μια «Όλα Πόπα» βραδιά ακούγοντας αγαπημένες επιτυχίες. Μην λείψει κανείς.

Let the music play στο «My Friend’s»

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς και το «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη μαζί με τον dj Paul σας περιμένουν για να περάσετε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και να ξεφαντώσετε μέσα στο απόλυτο γιορτινό mood «καλωσορίζοντας» το 2019 με πολύ κέφι, τραγούδι χορό, σε ένα μοναδικό πάρτι. Μην λείψει κανείς.

New Years Day Party στο «Bardoo»

Το «Bardoo» στην Αμαλιάδα σας περιμένει όλους από το βράδυ παραμονή Πρωτοχρονιάς για να υποδεχτείτε σαν μια παρέα όλοι μαζί το νέο έτος. Σε κλίμα άκρως εορταστικό, θα διασκεδάζετε μέχρι το πρωί στο αγαπημένο σας στέκι υπό τους ήχους αγαπημένων ελληνικών και ξένων επιτυχιών.

Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στην «Ψησταριά του Θανόπουλου»

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς και η «Ψησταριά Θανόπουλος» στο Βαρθολομιό σας δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να ξεφαντώσετε με ζωντανή μουσική και να υποδεχτείτε το 2019 σε μια αξέχαστη λαϊκή και άκρως εορταστική βραδιά και υπόσχονται να δώσουν άλλη «γεύση» στην Πρωτοχρονιά σας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος