FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 3 Αυγούστου

Ημερομηνία: 03-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Οι «Χατζηbros» live στο «Gotham»

Μια έντεχνη μουσική βραδιά σας περιμένει αυτό το Σάββατο 3 Αυγούστου στο «Gotham Coffee, Drinks And Games» στον Πύργο αφού μαζί σας θα βρίσκονται οι Πάνος και Νάσια Χατζηλαζαρίδη για να σας κρατήσουν συντροφιά σε ένα απολαυστικό live μετά τις 10μ.μ που κανένας δεν θα ήθελε να χάσει. Σας περιμένουν.

Image may contain: 2 people, people smiling, guitar and text

Το «Λαϊκό Πεντάγραμμο» live στο «Εν Λευκώ Παραλία Επιταλίου»

Αυτό το Σάββατο 3 Αυγούστου το αγαπημένο σας «Εν Λευκώ» στην Παραλία Επιταλίου σας έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό λαϊκό γλέντι από το «Λαϊκό Πεντάγραμμο» με τους Νίκο Γκούσκο και την Ειρήνη Τσεκούρα. Σας περιμένουν να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια καθώς απολαμβάνετε το φαγητό σας.

Image may contain: 1 person, smiling, text

Ο Αντύπας live στο «ΘΕΑ»

Αυτό το Σάββατο 3 Αυγούστου ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Αντύπας θα βρίσκεται στο «ΘΕΑ» στην Κουρούτα. Σας περιμένει για να σας ανεβάσει την διάθεση με τις πιο γνωστές του επιτυχίες. Μαζί του θα βρίσκεται η Χριστίνα Κολέτσα με τον Πρόδρομο και τις Dinamiss. Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη μουσική βραδιά. Γι’ αυτό μην λείψει κανείς!

Image may contain: 1 person, text

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος στο «White Island»

Αυτό το Σάββατο 3 Αυγούστου ο γνωστός και πολύ πετυχημένος dj Μιχάλης Τσαουσόπουλος σας περιμένει στο «White Island Summer Club» στην Κουρούτα για να σας ξεσηκώσει όπως μόνο αυτός ξέρει με την καλύτερη μουσική. Εσείς θα λείπετε;

Tropic Saturdays στο «Thalassa»

Κάθε Σάββατο το «Thalassa beach-bar» στην Κουρούτα σας περιμένει για να διασκεδάσετε μαζί για ακόμη ένα καλοκαίρι όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Εσείς πάρτε την παρέα σας, την πιο τρελή διάθεση και χαμόγελο και σας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά μαζί με τον dj Vassili Naoumi.

Image may contain: text

Latin beach party στο «Μπλε»

Το καλοκαίρι ξεκίνησε με latin ρυθμούς στην όμορφη Κουρούτα και στο «Μπλε Beach Bar». Ετοιμαστείτε αυτό το Σάββατο 3 Αυγούστου για ένα πάρτι γεμάτο κέφι και ρυθμό με πρωταγωνιστές όπως πάντα τους μαθητές και χοροδιδασκάλους της σχολής για να γεμίσουν την χορευτική πίστα. Εκεί θα βρίσκονται η Διονυσία, ο Διονύσης και η Αλεξάνδρα για να μεταδώσουν το καταπληκτικό κλίμα της σχολής μέσα από τα γνωστά «animation». Ελάτε να χορέψετε σε latin και όχι μόνο ρυθμούς παρέα με την «Bailo Dance Academy». Σας περιμένουν λίγο μετά τις 4:00 μ.μ. Μην το χάσει κανείς!

Saturday Night στο «Jo Club»

Παγωμένα Cocktails από έμπειρους mixologists, μουσικές αλλά και dance parties, αποτελούν την ιδανική έξοδο κάθε Σάββατο βράδυ στο «Jo Club» στην παραλία Νεοχωρίου Κυλλήνης.

Image may contain: text

Saturday Night στο «Liquid»

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης, για την αισθητική του χώρου αλλά και για τα μοναδικά events που διοργανώνει. Το έχετε συνδέσει με μερικές από τις καλύτερες καλοκαιρινές βραδιές όπως και με τη διασκέδαση σας. Ο λόγος για το «Liquid Club» στην Κρέστενα, που είναι και φέτος κοντά σας για να σας χαρίσει ξεχωριστές στιγμές. Σας περιμένουν κάθε Σάββατο για να σας ανεβάσουν την διάθεση με τις καλύτερες μουσικές επιλογές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος