FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 4 Αυγούστου

Ημερομηνία: 04-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Latin All Night από την «Αθλοκίνηση» στο «Μπλε»

Τα πιο ξέγνοιαστα πάρτυ του φετινού καλοκαιριού έχουν ξεκινήσει στο γνωστό στέκι εδώ και 5 χρόνια, στο «Μπλε Beach Bar» στην παραλία Κουρούτας. Σας προσκαλούν να χορέψετε αυτήν την Κυριακή 4 Αυγούστου στους πιο ξέφρενους Latin ρυθμούς! Bachata, Salsa, Rumba, Mambo, Samba, χορογραφίες Zumba και Animation που θα σας ξεσηκώσουν. Σας περιμένουν λίγο μετά τις 10:30μ.μ.

Image may contain: ocean, cloud, text and water

The best summer beach party στο «Oasis Beach Bar»

Ένα καλοκαιρινό πάρτι σας περιμένει αυτήν την Κυριακή 4 Αυγούστου μετά τις 4 μ.μ. στο «Oasis Beach Bar» στην παραλία της Γλύφας. Μαζί σας θα είναι ο μοναδικός dj Mike ο οποίος θα σας ξεσηκώσει με τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε ένα άκρως απογευματινό πάρτι.

No photo description available.

Sunset Party στο «Solymar»

Το «Solymar» στην Σκαφιδιά σας προσκαλεί αυτήν την Κυριακή 4 Αυγούστου σε ένα ακόμα μοναδικό Sunset party λίγο μετά τις 5 μ.μ. Μαζί σας θα είναι ο dj Κώστας Λαμπαούνας για να επιλέξει για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε ένα αξέχαστο πάρτι που κανένας δεν θα ήθελε να χάσει. Εσείς θα λείπετε;

Cocktail Night στο «Factory»

Αυτήν την Κυριακή 4 Αυγούστου το «Factory Espresso Bar» στην Γαστούνη σας περιμένει σε μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ! Μαζί σας θα βρίσκεται και ο dj John Bousoutis για να σας ανεβάσει την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια!

World Party στο «Banana»

Αυτήν την Κυριακή 4 Αυγούστου και κάθε Κυριακή μεσημέρι στο «Banana Beach» στο Κατάκολο απολαμβάνουμε τον ήλιο και τη θάλασσα υπό τις μουσικές επιλογές των djs Saki Mastoraki & Niko Marinopoulo οι οποίοι θα σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες σε ένα μοναδικό ξέφρενο world party. Μην το χάσετε.

Image may contain: text and outdoor

«Όλα Πόπα» στο «Pallas»

Tο αγαπημένο σας πάρτι επιστρέφει αυτήν την Κυριακή 4 Αυγούστου στο «Pallas Café Bar» στα Λεχαινά για ένα μοναδικό event που θα σας μείνει αξέχαστο. Ετοιμαστείτε για μια «Όλα Πόπα» βραδιά ακούγοντας αγαπημένες επιτυχίες με τον dj Κώστα Αρβανίτη να επιλέγει για εσάς τα καλύτερα. Σας περιμένουν μετά τις 11μ.μ. Μην λείψει κανείς.

Image may contain: text

Έντεχνο Ελληνικό στο «Retro»

Αυτήν την Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το «Retro-Café» στην Αμαλιάδα σας υποδέχεται με ένα έντεχνο ελληνικό πρόγραμμά για να γεμίσει τη βραδιά σας με μουσικές συνθέσεις μιας άλλης εποχής, που είναι τόσο αγαπημένες σε όλες τις ηλικίες…Λίγο μετά τις 10μ.μ. σας περιμένουν  να ακούσετε όχι κάτι μοναδικό αλλά κάτι γνωστό και αγαπημένο!

Κυριακή μεσημέρι στο «Εν Λευκώ Παραλία Επιταλίου»

Το καλοκαίρι είναι εδώ και το αγαπημένο σας «Εν Λευκώ» στην Παραλία Επιταλίου βρίσκεται μαζί σας και σας περιμένει στο ανανεωμένο, φιλόξενο και άνετο χώρο του για να απολαύσετε μεζέδες, ποικιλίες ,ούζο, κρασί, τσίπουρο, μπίρα με θέα το απέραντο γαλάζιο. Θα τους βρείτε ανοιχτά από το πρωί με κλασσικό καφεδάκι ως το βράδυ με τα τσιπουράκια να φτιάχνουν την διάθεση σας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος