FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 17 Αυγούστου

Ημερομηνία: 17-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Image may contain: 1 person, text

4η Λευκή Νύχτα στον Πύργο με Χρήστο Χολίδη

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου σας προσκαλεί αυτό το Σάββατο 17 Αυγούστου στην 4η Λευκή Νύχτα στον Πύργο. Από τις 8 το βράδυ έως και τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας όλα τα καταστήματα θα έχουν μεγάλες εκπτώσεις, όλοι οι δρόμοι θα γίνουν πεζόδρομοι για να χαρείτε τις μουσικές εκδηλώσεις σε όλη την πόλη και φυσικά ο αγαπημένος τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης όπως και άλλοι καλλιτέχνες θα βρίσκονται εκεί για να σας ξεσηκώσουν. Μην λείψει κανείς.

Image may contain: 1 person, text

Λευκή Νύχτα με Πάνο Βαβίλη στο «Block 6»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει αυτό το Σάββατο 17 Αυγούστου στο «Block 6», Μιαούλη 6 στον Πύργο και σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό πάρτι με πολύ μουσική, χορό και φυσικά ανεβασμένη διάθεση. Μια εγγυημένη βραδιά από τον αγαπημένο μας λαϊκό τραγουδιστή! Μην το χάσετε.

Image may contain: 1 person, smiling

Ο Πασχάλης live στην πισίνα του «Οδυσσέα»

Αυτό το Σάββατο 17 Αυγούστου ο Πασχάλης έρχεται στο «Εpihotel Odysseas» στο Κατάκολο για να σας ταξιδέψει σε ρυθμούς των δεκαετιών -60’s, -70’s και -80’s.Πρόκειται για ένα ανοιχτό πάρτυ-πρόσκληση για όλες τις ηλικίες, σε μια μαγευτική βραδιά στην πισίνα του ξενοδοχείου Οδυσσέας, μαζί δροσιστικά κοκτέιλ. Θα ακουστούν επιτυχίες όπως το «Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο», «Παραδώσου λοιπόν», «Μάθημα Σολφέζ» και πολλά άλλα. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, και ώρα 22:00, η πισίνα του ξενοδοχείου θα γίνει πίστα χορού και θα γεμίσει με αναμνήσεις από τα νεανικά χρόνια των επισκεπτών του.

Image may contain: 2 people, crowd

Hristos Fourkis & Pringles Promo Party στο «White Island»

ο Χρήστος Φουρκής είναι ένας νέος dj που όνειρο και φιλοδοξία του είναι να εκφράσει τα συναισθήματά του και να κάνει τους ανθρώπους να κατανοήσουν τη μουσική του, όταν αυτός είναι στα decks. Έρχεται λοιπόν αυτό το Σάββατο 17 Αυγούστου στο «White Island Summer Club» στην Κουρούτα για να σας ανεβάσει την διάθεση επιλέγοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε μια μοναδική βραδιά.

Tropic Saturdays στο «Thalassa»

Κάθε Σάββατο το «Thalassa beach-bar» στην Κουρούτα σας περιμένει για να διασκεδάσετε μαζί για ακόμη ένα καλοκαίρι όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Εσείς πάρτε την παρέα σας, την πιο τρελή διάθεση και χαμόγελο και σας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά μαζί με τον dj Vassili Naoumi.

All Night Long Party στο «Μπλε»

Κάθε Σάββατο το «Μπλε Beach Bar» στην Κουρούτα σας προσκαλεί να διασκεδάσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα μοναδικό all night long party με τον dj Σάκη Γκρίλλα να σας ανεβάζει την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια. Ετοιμαστείτε για πολύ χορό…

Image may contain: 2 people, night, crowd and indoor

Saturday Night στο «Jo Club»

Παγωμένα Cocktails από έμπειρους mixologists, μουσικές αλλά και dance parties, αποτελούν την ιδανική έξοδο κάθε Σάββατο βράδυ στο «Jo Club» στην παραλία Νεοχωρίου Κυλλήνης.

Image may contain: text

Saturday Night στο «Liquid»

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης, για την αισθητική του χώρου αλλά και για τα μοναδικά events που διοργανώνει. Το έχετε συνδέσει με μερικές από τις καλύτερες καλοκαιρινές βραδιές όπως και με τη διασκέδαση σας. Ο λόγος για το «Liquid Club» στην Κρέστενα, που είναι και φέτος κοντά σας για να σας χαρίσει ξεχωριστές στιγμές. Σας περιμένουν κάθε Σάββατο για να σας ανεβάσουν την διάθεση με τις καλύτερες μουσικές επιλογές.

Σινεμά στις πλατείες: «Ο Μυρμηγκοήρωας» στον Ελαιώνα

Συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα οι προβολές του προγράμματος «Σινεμά στις πλατείες» που οργανώνει σε πόλεις και χωριά του νομού Ηλείας το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους. Η προβολή θα γίνει στον Ελαιώνα Ηλείας αυτό το Σάββατο 17 Αυγούστου με την ταινία «Ο Μυρμηγκοήρωας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος