FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 16 Αυγούστου

Ημερομηνία: 16-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Πολυζωγόπουλος-Τσατσαμπάς στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πύργου

Μια μοναδική μουσική βραδιά, στον πεζόδρομο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πύργου, διοργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου. Δυο σπουδαίοι Ηλείοι καλλιτέχνες, ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος με την τρομπέτα του και ο δεξιοτέχνης πιανίστας Χρήστος Τσατσαμπάς, υπόσχονται να συμπαρασύρουν το κοινό σε ένα υπέροχο νυχτερινό ταξίδι, με πανσέληνο την Παρασκευή 16 Αυγούστου στις 9.30 μμ. Η συναυλία πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας στα πλαίσια του εορτασμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου του Υπουργείου Πολιτισμού.

Image may contain: 6 people, people standing, guitar and text

Οι «Banda Morena» στο «Αίθριον»

Οι «Banda Morena» είναι ένα νεοσύστατο μουσικό σχήμα, που σχηματίστηκε με στόχο τη δημιουργία μιας πολυδιάστατης μπάντας, η οποία να κινείται σε ποικίλα μουσικά είδη. Βασική επιδίωξη ήταν το σχήμα να χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα, κέφι, δημιουργική φαντασία στη μουσική προσέγγιση, και γενικά να φέρει κάτι νέο στην τοπική μουσική σκηνή. Η συμπλήρωση του «ρόστερ» της ομάδας έγινε μέσα από μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση ανθρώπων που έχουν θητεύσει σε πολλά μουσικά σχήματα της περιοχής και όχι μόνο. Σας περιμένουν απόψε στο «Αίθριον» στα Καλακείκα Σκαφιδιάς, λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ για να σας προσφέρουν μία αξέχαστη βραδιά. Εσείς θα λείπετε;

Image may contain: 2 people, people smiling, text

Οι «Χατζηbros» live στο «Gotham»

Μια έντεχνη μουσική βραδιά σας περιμένει απόψε το «Gotham Coffee, Drinks And Games» στον Πύργο αφού μαζί σας θα βρίσκονται ο Πάνος και η Νάσια Χατζηλαζαρίδη για να σας κρατήσουν συντροφιά σε ένα απολαυστικό live που κανένας δεν θα ήθελε να χάσει. Σας περιμένουν.

Image may contain: one or more people and text

Ο Ηλίας Καμπακάκης live στο «White Island»

Ο Ηλίας Καμπακάκης έρχεται απόψε για μια μοναδική εμφάνιση στο «White Island Summer Club» στην Κουρούτα. Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης θα τραγουδήσει παλιές και νέες επιτυχίες του και υπόσχεται μία από τις καλύτερες live performances της πόλης! Μην τον χάσετε!

Image may contain: 1 person, smiling, text

O Νίκος Χαλκούσης στο «Liquid»

Ένας από τους κορυφαίους djs και μουσικούς παραγωγούς της Ελλάδας, o Νίκος Χαλκούσης (94.9 Ρυθμός) έρχεται απόψε στα decks του «Liquid Club» στην Κρέστενα για να παίξει μουσική και να ξεσηκώσει το κοινό με τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε μια άκρως απολαυστική βραδιά με πολύ χορό.

Ζωντανή Μουσική στο «Όπως Παλιά»

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η χασαποταβέρνα «Όπως Παλιά» που βρίσκεται Καταραχίου 26 στον Πύργο σας προσκαλεί μετά τις 10:00μ.μ. με ζωντανή μουσική από τους Αλέκο και Ηλία (κιθάρα – μπουζούκι) και σας περιμένει για να απολαύσετε το φαγητό σας ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια. Μην το χάσετε.

Ελληνική βραδιά στο «Thalassa»

Απόψε το «Thalassa beach-bar» στην Κουρούτα υποδέχεται το νούμερο 1 ελληνικό πάρτι της Πάτρας Greca Notte απευθείας από το Navona Di Oggi. Guest dj o Giannis Fournomitis. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά με πολύ χορό και τραγούδι!

Rock ‘n Roll στο «Retro-café»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

No photo description available.

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friends»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

Σινεμά στις πλατείες: «Ο Ψύλλος» στον Πλάτανο

Συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα οι προβολές του προγράμματος «Σινεμά στις πλατείες» που οργανώνει σε πόλεις και χωριά του νομού Ηλείας το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους. Η προβολή θα γίνει στον Πλάτανο Αρχαίας Ολυμπίας απόψε με την ταινία «Ο Ψύλλος».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος