FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 6 Μαρτίου

Ημερομηνία: 06-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Open Latin Friday Party στο «The Avenue»

Απόψε μια μοναδική βραδιά latin σας περιμένει στο «The Avenue», Όθωνος Αμαλίας 24, στην Αμαλιάδα. Θα είναι ένα πάρτι γεμάτο κέφι και ρυθμό με πρωταγωνιστές όπως πάντα τους μαθητές και χοροδιδασκάλους της σχολής για να γεμίσουν την χορευτική πίστα. Εκεί θα βρίσκονται ο Διονύσης και η Αλεξάνδρα για να μεταδώσουν το καταπληκτικό κλίμα της σχολής μέσα από τα γνωστά «animation». Ελάτε να χορέψετε σε latin και όχι μόνο ρυθμούς παρέα με την «Bailo Dance Academy». Σας περιμένουν μετά τις 10:30μ.μ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και κείμενο

Face2Face» στο «Mercado»

Οι «Face2Face» βραδιές επέστρεψαν και οι djs Παύλος Πεσκελίδης και Κώστας Μασούρας σας περιμένουν στα decks του «Mercado bar» για μια μοναδική βραδιά γεμάτη ασταμάτητο χορό!

Feel Γκρικ στο «Fuego»

Μια άκρως ελληνική βραδιά σας περιμένει απόψε στο «Fuego bar» στον Πύργο καθώς μαζί σας θα είναι ο γνωστός dj Δημήτρης Αργυρακόπουλος για να σας ανεβάσει την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες και υπόσχεται να βάλει «φωτιά» στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης. Ετοιμαστείτε για πολύ χορό.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα

Ελληνική βραδιά στο «VD Night Club»

Απόψε το «VD Night Club» στην Αμαλιάδα υποδέχεται για μια ακόμη χρονιά το νούμερο 1 ελληνικό πάρτι της Πάτρας, το Greca Notte, απευθείας από το Navona Di Oggi. Guest dj o Γιώργος Τζίβας. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά με πολύ χορό και τραγούδι!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Ζωντανή μουσική στο ρακάδικο «Λαγός»

Κάθε Παρασκευή το Μεζεδοπωλείο-Ρακάδικο «Ο Λαγός» στον Πύργο σας περιμένει για να σας προσφέρει μοναδικές μουσικές βραδιές με τους Θοδωρή Μανώλικα και Δημήτρη Αβραμόπουλο καθώς εσείς απολαμβάνετε το φαγητό σας σε ειδικές τιμές που θα σας εκπλήξουν.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στη σκηνή και νύχτα

Rock ‘n Roll στο «Retro–café»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος