FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 29 Νοεμβρίου

Ημερομηνία: 29-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

The Grande College Party στο «Mercado»

Απόψε σε ένα πάρτι… πειρασμό σας προσκαλεί το «Mercado Bar» στον Πύργο αφού το «The College Stylez», μαζί με το «Insomnia Party», ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας περιμένουν όλους σε μία άκρως τρελή φοιτητική βραδιά! Την απογείωση αναλαμβάνει ο κορυφαίος dj Τάσος Γαβριλιάδης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, γένι και κείμενο

Ο Νίκος Σαπουντζάκης live… «Στου Βαγγέλη»

Σε μια μοναδική μουσική βραδιά σας προσκαλούν απόψε «Στου Βαγγέλη» στο Λεβεντοχώρι συνδυάζοντας καλό φαγητό και μουσική αφού μαζί σας θα βρίσκεται ο Κρητικός τραγουδοποιός Νίκος Σαπουντζάκης και σας περιμένει με την κιθάρα του για να απολαύσετε τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια που έγραψε για τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιώργο Μαργαρίτη, Νότη Σφακιανάκη, Μπλε και άλλους δημοφιλείς καλλιτέχνες. Μην το χάσετε.

College party στο «Mokai»

Απόψε ένα ανατρεπτικό φοιτητικό πάρτι σας περιμένει στο «Mokai Bar» στην κεντρική πλατεία Πύργου και σας δίνει το απόλυτο κίνητρο να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ζήσετε το κάτι άλλο ακούγοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Καλεσμένη θα είναι και η Έλενα Κρεμλίδου για μια μοναδική guest εμφάνιση. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Black Friday στο «Le Noir»

Απόψε το «Le Noir» στην Αμαλιάδα σας προσκαλεί σε ένα φανταστικό πάρτι με τον dj Θοδωρή Αλεξόπουλο και με τους ήχους του σαξοφώνου και δική σας ένταση σας περιμένουν για μια εξαιρετική βραδιά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Ελληνική βραδιά στο «VD Night Club»

Απόψε το «VD Night Club» στην Αμαλιάδα υποδέχεται για μια ακόμη χρονιά το νούμερο 1 ελληνικό πάρτι της Πάτρας, το Greca Notte, απευθείας από το Navona Di Oggi. Guest dj o Γιάννης Φουρνομίτης. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά με πολύ χορό και τραγούδι!

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο

Ζωντανή λαϊκή μουσική στο «Vitro Night Club»

Σε μια λαϊκή βραδιά σας προσκαλεί απόψε το «Vitro Night Club» στα Λεχαινά μετά τις 10.μ.μ για να διασκεδάσετε απολαμβάνοντας αγαπημένα τραγούδια με τους Ντίνο Νικολακόπουλο, Ιφιγένεια Χατζηγιάννη και Χρήστο Πυλαρινό οι οποίοι θα σας κρατήσουν συντροφιά με τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μην τους χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Ρεμπέτικο γλέντι στο «Ταμάμ»

Ένα μοναδικό ρεμπέτικο γλέντι σας περιμένει απόψε στο «Ταμάμ» στην Γαστούνη καθώς μαζί σας θα βρίσκονται οι Μαρίνα στην φωνή, Μάριος στο μπουζούκι και Κώστας στην κιθάρα οι οποίοι θα σας κρατήσουν συντροφιά με αγαπημένα τραγούδια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος