FOLLOW US: facebook twitter

B. Κορακιανίτης: «Ευχαριστούμε τον κόσμο της Ανδραβίδας, τον θέλουμε δίπλα μας μέχρι τέλους»

Ημερομηνία: 29-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σ.Ε.Φ.Α. πέτυχε μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τη Νίκη Προαστείου το βράδυ της Τετάρτης στο «Αέθλειον» και επέστρεψε στην κορυφή της Α2 ΕΣΚΑΗ, συνεχίζοντας να είναι μέσα στο στόχο του, που είναι η διεκδίκηση της απευθείας ανόδου στην Α1 ΕΣΚΑΗ.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Σάκη Κουκουζέλη, ο οργανωτής και σκόρερ Βασίλης Κορακιανίτης (3ος σκόρερ αυτή τη στιγμή στην κατηγορία με μέσο όρο 15 πόντους ανά αγώνα), σε δήλωσή του για το ματς, ευχαρίστησε τον κόσμο της Ανδραβίδας που με την παρουσία του και τη «φωνή» του, συνέβαλε και αυτός στο να έρθει η μεγάλη νίκη.

Ο Βασίλης Κορακιανίτης τόνισε χαρακτηριστικά: «Κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Μια νίκη που θέλαμε πάρα πολύ για να επιστρέψουμε στην 1η θέση. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο κόσμος μας. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας και μας έδωσε ενέργεια σ’ ένα παιχνίδι που δεν πήγαινε όπως θέλαμε στην αρχή. Στο τέλος όμως, με τη βοήθεια και των φιλάθλων μας, φτάσαμε σε αυτή τη σπουδαία νίκη που μας διατηρεί σε τροχιά ανόδου. Εγώ και όλοι οι συμπαίκτες μου θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε και να τους ζητήσουμε να είναι στο πλευρό μας μέχρι τέλους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος