FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 9 Αυγούστου

Ημερομηνία: 09-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο

Ο Χρήστος Θηβαίος στο Πάρκο Ξυστρή

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός Χρήστος θηβαίος έρχεται για μία και μόνο εμφάνιση στο Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο αυτήν την Κυριακή 9 Αυγούστου λίγο μετά τις 9.30μ.μ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μόνο για καθήμενους και κατά την είσοδο και έξοδο από το χώρο είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας μέχρι να καθίσετε στη θέση σας.

Beach Party στο «Banana»

Αυτήν την Κυριακή 9 Αυγούστου και κάθε Κυριακή μεσημέρι στο «Banana Beach» στο Κατάκολο απολαμβάνουμε τον ήλιο και τη θάλασσα υπό τις μουσικές επιλογές του dj Σάκη Μαστοράκη ο οποίος θα σας ανεβάσει την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες σε ένα μοναδικό ξέφρενο beach party λίγο μετά τις 4μ.μ. Warm up από τον dj Μάριο Τσιπολίτη. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "SUN 9 AUG COCKTAL PARTY ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22: 22:00 MUSIC BY DJ ARVA P PaLLas cafe BAR"

Cocktail Party στο «Pallas café-bar»

Αυτήν την Κυριακή 9 Αυγούστου το «Pallas café-bar» στα Λεχαινά σας περιμένει για να δοκιμάσετε τις νέες τους γεύσεις στα κοκτέιλ φτιαγμένα από τον Πέτρο Παναγιωτόπουλο και να ακούσετε αγαπημένα τραγούδια επιλεγμένα από τον dj Κώστα Αρβανίτη. Εσείς θα λείπετε;

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Γιώτα Νέγκα & Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Δ. Πατρέων στο θέατρο Φλόκα

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας, η κορυφαία ερμηνεύτρια Γιώτα Νέγκα με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων, που φέτος συμπληρώνει 35 χρόνια καλλιτεχνικής παρουσίας στην ελληνική μουσική, θα μας χαρίσουν μια ξεχωριστή συναυλία, με τίτλο «Με τα μάτια κλειστά». Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στο Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Φλόκα).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος