FOLLOW US: facebook twitter

ΕΠΣ Ηλείας: Οι προκηρύξεις Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου-Η άνοδος και ο υποβιβασμός

Ημερομηνία: 08-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ΕΠΣ Ηλείας ανάρτησε τις προκηρύξεις Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου 2020-2021. Οι δηλώσεις συμμετοχής στην Α1 λήγουν τη Δευτέρα 17 Αυγούστου, στην Α2 την Παρασκευή 21 Αυγούστου και στη Β΄ την Παρασκευή 28 Αυγούστου. Στη μεγάλη κατηγορία, ως γνωστόν, πλέι-οφ θα γίνουν μεταξύ των δύο πρώτων της βαθμολογίας, σε περίπτωση που η διαφορά τους δεν θα ξεπερνά τους 5 βαθμούς. Για τον υποβιβασμό, θα πέσουν 4 ή 5 ομάδες (αναλόγως με το αν θα υποβιβαστεί ηλειακή ομάδα από τη Γ΄ Εθνική), οι δύο ή τρεις τελευταίες απευθείας. Από την Α2 θα προβιβαστούν στην Α1 2 ή 3 ομάδες και θα υποβιβαστούν 5 ομάδες. Από τη Β΄ στην Α2 θα ανέλθουν από 2 έως 4 σωματεία.

Τα πιο σημαντικά άρθρα της Προκήρυξης είναι τα ακόλουθα:

ΑΡΘΡΟ 1: «ΕΝΝΟΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ»

Η προκήρυξη αυτή είναι ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για την κατάρτιση σύμβασης προσχώρησης μεταξύ της Διοργανώτριας, που είναι η Ε.Π.Σ. Ηλείας και των Σωματείων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα, που αυτή η προκήρυξη ορίζει.

Κατ’ εφαρμογή δε των διατάξεων του ισχύοντος Καταστατικού της Ε.Π.Ο., η παρούσα δήλωση συμμετοχής αποτελεί ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ του καταστατικού αυτού και των εκδοθέντων η εκδοθησομένων Κανονισμών της ΕΠΟ.

Ακόμα δε για την επίλυση κάθε αθλητικής διαφοράς από την εφαρμογή του καταστατικού αυτού και των προαναφερόμενων Κανονισμών αναγνωρίζονται και καθίστανται αποκλειστικά αρμόδια τα θεσμοθετημένα αθλητικά δικαιοδοτικά όργανα ενώπιον των οποίων τα σωματεία αναλαμβάνουν την υποχρέωση να απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο.

  • Κάθε σωματείο της Α1 που έχει δικαίωμα και επιθυμεί να συμμετάσχει στα πρωταθλήματα αυτά, πρέπει να υποβάλει στην Ε.Π.Σ. Ηλείας μέχρι την Δευτέρα 17/08/2020, γραπτή δήλωση συμμετοχής μαζί με τα απαραίτητα λοιπά δικαιολογητικά που βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας ή διατίθενται στα γραφεία μας.
  • Κάθε σωματείο της Α2΄ κατηγορίας μέχρι την Παρασκευή 21/08/2020.
  • Κάθε σωματείο της Β΄ κατηγορίας μέχρι την Παρασκευή 28/08/2020.
  • Λοιπά σωματεία  μέχρι την Παρασκευή 28/08/2020.
  • Σωματείο που δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα που δικαιούται να λάβει μέρος υποχρεούται εντός πέντε (5)  ημερών από τη λήξη της προθεσμίας να δηλώσει συμμετοχή σε κατώτερη κατηγορία (Άρθ. 7 & 8  του παραρτήματος I του ΚΑΠ) σε αντίθετη δε περίπτωση θα υφίσταται τις κυρώσεις που προβλέπονται από το Άρθ. 17§3 του ΚΑΠ.
  • Σωματείο που θα αποχωρήσει από πρωτάθλημα όταν αυτό είναι σε εξέλιξη για οποιονδήποτε λόγο θα υφίσταται τις κυρώσεις που προβλέπονται από το Άρθ. 17§3 του ΚΑΠ.
  • Σωματείο, που δεν έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις του προς την ΕΠΣ Ηλείας, μέχρι την ημερομηνία που έχει δικαίωμα να υποβάλλει δήλωση συμμετοχής, θεωρείται ότι δεν υπέβαλλε δήλωση συμμετοχής.

ΑΡΘΡΟ 2: «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ»

A1 DEDALOS SECURITY ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Ένας όμιλος)

  1. ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΠΥΡΓΟΥ
  2. Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ
  3. Α.Π.O. ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ
  4. Α.Ο. ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ
  5. Α.Π.Ο. ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ
  6. Π.Γ.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΑΒΑΛΛΙΩΝ
  7. Α.Ο ΑΛΦΕΙΟΣ ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ
  8. Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ / ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
  9. Α.Π.Σ. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ
  10. Α.Γ.Π.Σ. ΠΕΛΟΨ ΠΥΡΓΟΥ
  11. ΗΛΕΙΑΚΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ
  12. Α.Ο. ΓΟΥΜΕΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
  13. Α.Π.Ο. ΚΟΥΡΤΕΣΙΟΥ
  14. Α.Π.Σ. ΠΕΛΟΨ ΠΕΛΟΠΙΟΥ ΗΛΕΙΑΣ
  15. Α.Ο ΚΑΤΣΑΡΟΥ Ν. ΚΟΡΟΙΒΟΣ
  16. Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΟΥ Ο ΕΡΜΗΣ
  17. Α.Ο. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΡΙΝΑΣ
  18. Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΑΡΡΑΧΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

Α2 SHELL ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Ν ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Ένας όμιλος)

  1. Α.Γ.Σ ΔΑΦΝΗ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ
  2. Α.Π.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΕΡΑΚΙΟΥ
  3. ΛΕΥΚΟΣ ΑΣΤΗΡ ΣΚΟΥΡΟΧΩΡΙΟΥ
  4. Α.Ο. ΧΑΡΙΑΣ Ο ΔΙΓΕΝΗΣ
  5. Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΗΣ
  6. Α.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΚΟΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ
  7. Α.Ε. ΠΗΝΕΙΑΣ
  8. Α.Ο. ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
  9. Α.Ο. ΜΑΚΡΙΣΙΩΝ
  10. Π.Σ. ΑΕΤΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΗΝΕΙΑΣ
  11. Π.Α.Ο. ΚΑΚΟΒΑΤΟΥ
  12. Α.Π.Σ. ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
  13. Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΡΔΑΜΑ
  14. ΝΕΟΣ ΑΡΗΣ ΣΤΡΕΦΙΟΥ 2017
  15. Α.Ο. ΠΗΝΕΙΑΚΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
  16. Α.Ο. ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ

Β΄ CENTRAL ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Ένας ή δύο όμιλοι)

  1. Α.Π.Ο ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΑΛΜΩΝΗΣ
  2. ΩΛΕΝΙΑΚΟΣ ΩΛΕΝΑΣ
  3. ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΕΑΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ
  4. ΝΕΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΣΤΑΙΚΩΝ
  5. ΑΦΟΒΟΣ ΒΡΟΧΙΤΣΑΣ
  6. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΙΛΑ
  7. ΑΡΗΣ ΛΑΝΘΙΟΥ
  8. ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΟΥΡΝΑΡΙΟΥ
  9. ΑΕΤΟΣ ΑΛΠΟΧΩΡΙΟΥ
  10. ΑΜΑΛΙΑΔΑ 2008
  11. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΕΙΜΑΔΙΟΥ
  12. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ
  13. ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΠΥΡΓΟΥ
  14. ΑΙΟΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ
  15. Α.Ο. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  16. ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
  17. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΣΩΣΤΙΟΥ
  18. ΜΥΡΣΙΝΑΙΚΟΣ ΜΥΡΣΙΝΗΣ
  19. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΑΜΠΟΥ
  20. ΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ
  21. ΙΦΙΤΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
  22. ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ
  23. ΑΟ ΚΑΣΤΡΟΥ

ΑΡΘΡΟ 3: « ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ– ΠΑΡΑΒΟΛΟ»

Εφόσον δεν υπάρξει ανάγκη μεταβολής τα πρωταθλήματα θ’ αρχίσουν ως εξής:

  • Η Α1 κατηγορία στις 12,13 Σεπτεμβρίου 2020.
  • Η A2 κατηγορία στις 19,20 Σεπτεμβρίου 2020.
  • Η Β κατηγορία στις 03,04 Οκτωβρίου 2020.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Τα σωματεία της Α1 αλλά και όλα τα σωματεία που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομών υποχρεούνται στην πρόσληψη προπονητή ΕΠΟ (με δίπλωμα UEFA C και κάρτα τριετούς διάρκειας σε ισχύ).

Κάθε σωματείο που απασχολεί διπλωματούχο προπονητή πριν την έναρξη των αγώνων πρωταθλήματος της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021 οφείλει υποχρεωτικά να εφοδιαστεί με το δελτίο πιστοποίησης προπονητή το οποίο και θα προσκομίζει στο διαιτητή πριν την έναρξη του αγώνα.

Όλα τα σωματεία οφείλουν υποχρεωτικά να εφοδιαστούν με δελτίο εκπροσώπου ομάδας το οποίο  και θα προσκομίζουν στο διαιτητή πριν την έναρξη του αγώνα.

ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Α1 200 ευρώ
  • Α2 200 ευρώ
  • Β 100 ευρώ

Τα σωματεία όλων των κατηγοριών υποχρεούνται να καταβάλουν το ποσόν των 100 ευρώ ως συμμετοχή στο Ταμείο Τραυματισθέντων Ποδοσφαιριστών της ΕΠΣΗ καθώς επίσης και 20 € παράβολο για την έκδοση κάρτας εκπροσώπου σωματείου.

  • Η κλήρωση των αγώνων πρωταθλήματος Α1, Α2 και Β κατηγορίας θα γίνει τη ΔΕΥΤΕΡΑ 31 Αυγούστου 2020 και ώρα 20:00 στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ AMALIAS HOTEL στην Κουρούτα.

ΑΡΘΡΟ 11: «ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ»

Το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή δεκαοχτώ (18) σωματείων.

Το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή δέκα έξι  (16) σωματείων.

Το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας (ένας ή δύο όμιλοι) την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή  όσων σωματείων δηλώσουν συμμετοχή.

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο η έναρξη των πρωταθλημάτων δεν μπορεί να γίνει με τον προκαθορισμένο αριθμό σωματείων για την συμπλήρωση ή μη του αριθμού των σωματείων θα αποφασίζει η Ε.Ε. της ΕΠΣΗ.

  • Υποβιβάζονται στην Α2 κατηγορία  τέσσερα (4)  έως πέντε (5) σωματεία ανάλογα με την πορεία των ομάδων μας της Γ’ Εθνικής ερασιτεχνικής.

Αναλυτικά:

  1. Εάν δεν υποβιβαστεί κανένα σωματείο μας από την Γ Εθνική υποβιβάζονται τέσσερα (4) σωματεία στην Α2 κατηγορία.
  2. Εάν υποβιβαστούν ένα (1) ή δύο (2) σωματεία μας από την Γ Εθνική υποβιβάζονται πέντε (5) σωματεία στην Α2 κατηγορία
  • Προβιβάζονται από την Α2 κατηγορία στην Α1 το ελάχιστο δύο (2) και το ανώτερο τρία (3) σωματεία.

Αναλυτικά:

  1. Εάν υποβιβαστούν τέσσερα (4) σωματεία από την Α1 προβιβάζονται τρία (3) σωματεία.
  2. Εάν υποβιβαστούν πέντε (5) σωματεία από την Α1 προβιβάζονται δύο (2) ή τρία (3) σωματεία.
  • Υποβιβάζονται από την Α2 κατηγορία πέντε (5) σωματεία.
  • Προβιβάζονται από την Β΄ κατηγορία στην Α2 το ελάχιστο δύο (2) και το ανώτερο τέσσερα (4) σωματεία.

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ  Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

PLAY OFFS / PLAY OUTS

Σε περίπτωση που η πρώτη (1η) ομάδα του βαθμολογικού πίνακα στην κανονική περίοδο έχει διαφορά μεγαλύτερη των πέντε (5) βαθμών από τη δεύτερη (2η) ομάδα, δεν θα πραγματοποιηθούν αγώνες play offs μεταξύ των δύο σωματείων της γενικής κατάταξης και η πρώτη (1η) ομάδα ανακηρύσσεται  πρωταθλήτρια ομάδα της Α1 κατηγορίας περιόδου 2020-2021.

Σε περίπτωση που η διαφορά του πρώτου (1ου) και του δεύτερου (2ου) σωματείου στην γενική κατάταξη είναι μικρότερη των (5) βαθμών θα πραγματοποιούνται αγώνες  play off μεταξύ τους.

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΩΝ PLAY OFFS

Οι αγώνες play offs μεταξύ των δύο πρώτων σωματείων της γενικής κατάταξης θα είναι διπλοί. Ο πρώτος (1ος ) αγώνας θα γίνει στην έδρα του σωματείου με την υψηλότερη βαθμολογία. Ο δεύτερος (2ος) αγώνας θα γίνει στην έδρα της δεύτερης (2ης) ομάδας του βαθμολογικού πίνακα. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα διεξαχθεί και τρίτος (3ος) αγώνας στην έδρα του πρώτου σωματείου του βαθμολογικού πίνακα της κανονικής περιόδου. Η πρώτη (1η) ομάδα του βαθμολογικού πίνακα χρειάζεται τέσσερις (4) βαθμούς, η δε δεύτερη (2η) ομάδα χρειάζεται πέντε (5) βαθμούς για να ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια. Σε περίπτωση τριών (3) ισοπαλιών ευνοείται η πρώτη (1η) ομάδα της γενικής κατάταξης της κανονικής περιόδου.

ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΩΝ PLAY OUTS

  • Εάν υποβιβαστούν τέσσερα (4) σωματεία τα δύο τελευταία σωματεία δέκατος όγδοος (18ος), δέκατος έβδομος (17ος) θα υποβιβάζονται απευθείας και τα άλλα δύο (2)  σωματεία μέσα από αγώνες play outs ως εξής:

Ο δέκατος τρίτος (13ος) με τον δέκατο έκτο (16ο) εφόσον η βαθμολογική διαφορά είναι ίση ή μικρότερη των έξι (6) βαθμών, ο δέκατος τέταρτος (14ος) με τον δέκατο πέμπτο (15ο) εφόσον η βαθμολογική διαφορά είναι ίση ή μικρότερη των πέντε (5) βαθμών.

Σε διαφορές μεγαλύτερες, οι ομάδες με την υψηλότερη βαθμολογία παραμένουν στην κατηγορία χωρίς να υπάρξουν αγώνες play outs.

Ο ηττημένος των αγώνων αυτών υποβιβάζεται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.

Ο νικητής των αγώνων παραμένει στην κατηγορία.

  • Εάν υποβιβαστούν πέντε (5) σωματεία τα τρία τελευταία σωματεία δέκατος όγδοος (18ος), δέκατος έβδομος (17ος) & δέκατος έκτος (16ος) θα υποβιβάζονται απευθείας και τα άλλα δύο (2)  σωματεία μέσα από αγώνες play outs ως εξής:

Ο δωδέκατος (12ος) με τον δέκατο πέμπτο (15ο) εφόσον η βαθμολογική διαφορά είναι ίση ή μικρότερη των έξι (6) βαθμών, ο δέκατος τρίτος (13ος) με τον δέκατο τέταρτο (14ο) εφόσον η βαθμολογική διαφορά είναι ίση ή μικρότερη των πέντε (5) βαθμών.

Σε διαφορές μεγαλύτερες, οι ομάδες με την υψηλότερη βαθμολογία παραμένουν στην κατηγορία χωρίς να υπάρξουν αγώνες play outs.

Ο ηττημένος των αγώνων αυτών υποβιβάζεται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.

Ο νικητής των αγώνων παραμένει στην κατηγορία.

Α2 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

Η πρώτη (1η) ομάδα του βαθμολογικού πίνακα στην κανονική ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια.

ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

Υποβιβάζονται πέντε (5) σωματεία.

  • Υποβιβάζονται τα τρία τελευταία σωματεία δέκατος έκτος (16ος), δέκατος πέμπτος (15ος) & δέκατος τέταρτος (14ος) θα υποβιβάζονται απευθείας και τα άλλα δύο (2) σωματεία μέσα από αγώνες play outs ως εξής:

Ο δέκατος (10ος) με τον δέκατο τρίτο (13ο) εφόσον η βαθμολογική διαφορά είναι ίση ή μικρότερη των έξι (6) βαθμών, ο ενδέκατος (11ος) με τον δωδέκατο (12ο) εφόσον η βαθμολογική διαφορά είναι ίση ή μικρότερη των πέντε (5) βαθμών.

Σε διαφορές μεγαλύτερες, οι ομάδες με την υψηλότερη βαθμολογία παραμένουν στην κατηγορία χωρίς να υπάρξουν αγώνες play outs.

Ο ηττημένος των αγώνων αυτών υποβιβάζεται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.

Ο νικητής των αγώνων παραμένει στην κατηγορία.

Β΄  ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος θα αποφασιστεί με απόφαση της Ε.Π./ΕΠΣΗ μετά την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής.

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ PLAY OFFS και PLAY OUTS

Σε όλες τις κατηγορίες ισχύουν τα εξής:

  • Ο πρώτος (1ος) αγώνας θα διεξάγεται στην έδρα της ομάδας με την καλύτερη βαθμολογία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
  • Ο δεύτερος (2ος) αγώνας θα διεξάγεται στην έδρα της ομάδας με την μικρότερη βαθμολογία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και εφόσον χρειαστεί τρίτος (3ος) αγώνας αυτός θα διεξάγεται στην έδρα της ομάδας με την καλύτερη βαθμολογία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
  • Η πρώτη (1η) ομάδα χρειάζεται τέσσερις (4) βαθμούς ή τρεις (3) ισοπαλίες και η δεύτερη (2η ομάδα) πέντε (5) βαθμούς για την αποφυγή του υποβιβασμού.
  • Στα play off και play out των πρωταθλημάτων ΕΠΣΗ δεν μεταφέρονται οι κίτρινες κάρτες των ποδοσφαιριστών που έχουν ληφθεί κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, αλλά μεταφέρονται και εκτίονται οι ποινές που έχουν επιβληθεί από συμπλήρωση κίτρινων καρτών.

ΑΡΘΡΟ 12: «ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021-2022

  • Α1’   ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΣΩΜΑΤΕΙΑ 16 σε ΕΝΑΝ (1) ΟΜΙΛΟ
  • Α2’   ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΣΩΜΑΤΕΙΑ 16 σε ΕΝΑΝ (1) ΟΜΙΛΟ
  • Β’     ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΟΣΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος