FOLLOW US: facebook twitter

Προσωρινή ενίσχυση εκ των έσω για την Ορθοπαιδική

Ημερομηνία: 09-01-2024 | Συντάκτης:

-Τι δηλώνει στην «Πρωινή» ο διοικητής του ΓΝ Ηλείας, Σπύρος Πολίτης

 

 

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου

 

Mε τη συμβολή γιατρού από τη Νοσηλευτική Μονάδα της Αμαλιάδας θα λειτουργεί για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η Ορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου, για να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες της, καθώς με το τέλος του έτους αποχώρησαν δύο επικουρικοί γιατροί.

Όπως δήλωσε στην «Πρωινή» ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, Σπύρος Πολίτης, η απόφαση ελήφθη αποκλειστικά με κριτήριο την εξυπηρέτηση των ασθενών και την εύρυθμη λειτουργία της Κλινικής.

«Η αποχώρηση δύο επικουρικών γιατρών, οι οποίοι δεν θέλησαν να ανανεώσουν τις συμβάσεις τους, άφησε την Ορθοπαιδική Κλινική με τρεις γιατρούς. Κατά συνέπεια, έπρεπε να βρεθεί άμεσα λύση που θα συμβάλει στην αποτελεσματική και ποιοτική λειτουργία της Κλινικής, η οποία έχει αυξημένη κίνηση αυτήν την περίοδο. Συνεπώς και μόνον για όσο διάστημα απαιτείται, η συμβολή του ορθοπαιδικού από τη ΝΜ Αμαλιάδας θα βοηθήσει τόσο στις αυξημένες ανάγκες χειρουργικών επεμβάσεων όσο και στην καθημερινή εξυπηρέτηση των ασθενών, ενώ και ο ίδιος ο γιατρός θα είναι πολύ πιο παραγωγικός και χωρίς να τον στερήσει ολοκληρωτικά από την νοσηλευτική μονάδα της Αμαλιάδας», τόνισε.

Όπως εξήγησε στην «Πρωινή» ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, Σπύρος Πολίτης: «Κάθε μας απόφαση λαμβάνεται με βάση το πώς θα εξυπηρετηθούν οι ασθενείς του Νομού Ηλείας και πού υπάρχει ανάγκη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η Ορθοπαιδική του Πύργου, σε σχέση με της Αμαλιάδας, έχει ανάγκες που πρέπει να αντιμετωπιστούν, με βάση τα στοιχεία των επισκέψεων, για αυτό και ζητήθηκε η συμβολή του ενός από τους δύο ορθοπαιδικούς που υπηρετούν εκεί» ανέφερε ο κ. Πολίτης, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει καμία άλλη σκοπιμότητα ούτε «κρυφές» επιδιώξεις».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot