FOLLOW US: facebook twitter

Προσφορά γάλακτος στο «Χαμόγελο του παιδιού» από το Αγρόκτημα Ήλιδας

Ημερομηνία: 25-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Σήμερα όπως και κάθε τελευταία Τετάρτη του Σεπτεμβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος στα Σχολεία με πρωτοβουλία του FAO, του οργανισμού του ΟΗΕ για τη γεωργία και τα τρόφιμα.

Την ημέρα αυτή τιμά ιδιαίτερα και το Αγρόκτημα Ήλιδας προσφέροντας ποσότητες γάλακτος στους μαθητές που φιλοξενούνται στους ξενώνες του Χαμόγελου του Παιδιού στην Ηλεία.

Οι ποσότητες γάλακτος παραδόθηκαν από τον υπεύθυνο του Τμήματος Διανομής και Προώθησης του Αγροκτήματος Ήλιδας κ. Γεώργιο Κρινά στον ξενώνα του Χαμόγελου του Παιδιού στη Βροχίτσα και στην Παιδαγωγό κ. Πένυ Κωνσταντοπούλου.

Ο βασικός μέτοχος του Αγροκτήματος Ήλιδας, Κτηνίατρος και άμισθος Αντιδήμαρχος του Δήμου Ήλιδας κ. Αθανάσιος Γεωργόπουλος, δήλωσε:

«Στόχος της Ημέρας αυτής του Οργανισμού FAO του ΟΗΕ είναι να  επισημάνει τη διατροφική αξία του γάλακτος για τις νεαρές ηλικίες και  την ωφέλεια που προκύπτει για την υγεία των νεαρών παιδιών από τα σχολικά προγράμματα παροχής γάλακτος.

Πιστεύουμε στη διατροφική αξία του γάλακτος γι αυτό και δημιουργήσαμε  το Αγρόκτημα Ήλιδας. Για μας η ποιότητα δεν είναι στόχος, αλλά επίτευγμα. Το Αγρόκτημα Ήλιδας παράγει και διαθέτει στην αγορά γάλα  εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής διατροφής αξίας.

Φέτος προσφέραμε ποσότητες ποιοτικού γάλακτος στους μαθητές που  φιλοξενούνται στους ξενώνες του Χαμόγελου του Παιδιού στην Ηλεία, με στόχο η προσφορά μας να επεκταθεί και να συμβάλει στη υγιεινή διατροφή του παιδιού, του μαθητή, του νέου, του φοιτητή και σε όλες τις ηλικίες»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος