FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ήλιδας: Απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων

Ημερομηνία: 25-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Έκκληση προς όλους τους ιδιοκτήτες εγκαταλελειμμένων οχημάτων απευθύνει ο αντιδήμαρχος Ήλιδας Βαγγέλης Χριστοφόρου, προκειμένου να μεριμνήσουν άμεσα για την απομάκρυνσή τους από τα σημεία εγκατάλειψης.

Σε αντίθετη περίπτωση η αρμόδια υπηρεσία θα προβεί στην απομάκρυνση των οχημάτων και θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις.

Η δημοτική αστυνομία έχει προχωρήσει στην καταγραφή όλων των εγκαταλελειμμένων οχημάτων και έχει τοποθετήσει και τα σχετικά ειδοποιητήρια τα οποία αναφέρουν ότι ο κάτοχος του κάθε οχήματος οφείλει να απομακρύνει το όχημα από την θέση που βρίσκεται εντός 45 ημερών από την επικόλληση του ειδοποιητηρίου, γιατί σε αντίθετη περίπτωση το όχημα θα απομακρύνεται από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου Ήλιδας χωρίς άλλη ειδοποίηση. Σε περίπτωση αλλαγής θέσεώς του, και εντοπισμού του, θα απομακρύνεται αμέσως, άνευ ουδεμίας άλλης ειδοποίησης.

«Κάνουμε έκκληση σε όλους τους ιδιοκτήτες των εγκαταλελειμμένων οχημάτων να τα απομακρύνουν άμεσα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση. Όποιος δεν το πράξει άμεσα να γνωρίζει ότι το όχημά του θα απομακρυνθεί από το δήμο και θα έχει να αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες κυρώσεις. Η εικόνα στο δήμο πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει το συντομότερο δυνατό» επεσήμανε ο κ. Χριστοφόρου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος