FOLLOW US: facebook twitter

Προς δημοπράτηση τέσσερις καντίνες στις παραλίες της Ζαχάρως με ομόφωνη απόφαση του Δ. Σ.

Ημερομηνία: 10-07-2020 | Συντάκτης:

Τέσσερις καντίνες προς δημοπρασία αποφάσισε να θέσει το δημοτικό συμβούλιο Ζαχάρως στην πρόσφατη συνεδρίαση του, καθορίζοντας τους χώρους μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού- παραλίας σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης κατόπιν δημοπρασίας ως εξής.

Για την Τ.Κ. Ζαχάρως θα διατεθεί προς δημοπρασία ένα τμήμα αιγιαλού-παραλίας στην θέση «ΔΟΥΛΑΒΕΡΗ», έκτασης 15 τ.μ., για την τοποθέτηση τροχήλατης καντίνας, για την Κοινότητα Νεοχωρίου θα διατεθεί προς δημοπρασία ένα τμήμα αιγιαλού-παραλίας στη θέση «Πρώην Σταματόπουλου», 15τ.μ. ενώ για την Κοινότητα  Κακοβάτου θα διατεθεί προς Δημοπρασία ένα τμήμα αιγιαλού –παραλίας στην θέση «Συρτζιώτη» και ένα και ένα τμήμα στην θέση «Ποτάμι» ,15 τ.μ./τμήμα, για την τοποθέτηση τροχήλατης καντίνας. Η τιμή εκκίνησης για την καντίνα της Ζαχάρως ανέρχεται σε 133 ευρώ ανά τμ και σε 100 ευρώ για τις υπόλοιπες θέσεις.

Παράλληλα, συγκροτήθηκε και η τριμελής επιτροπή διεξαγωγής της δημοπρασίας από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, την οποία απαρτίζουν ο δήμαρχος Ζαχάρως, Κων/νος Αλεξανδρόπουλος ως Πρόεδρος της Επιτροπής, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτριος Κλημαντίρης και Νίκος Καράπαπας. Η πρόταση εγκρίθηκε ομόφωνα, καθώς από την πλευρα της μείζονος μειοψηφίας τονίστηκε ότι μπορεί να έχει ως πάγια θέση να μη μισθώνεται η δημόσια περιουσία σε ιδιώτες, ωστόσο ψηφίζει το θέμα διότι λόγω των μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού πιστεύει ότι θα συμβάλει στην τήρηση των αποστάσεων και προστασία των πολιτών και με την προϋπόθεση ότι δεν θα πληρώνει αυτός που τη χρησιμοποιεί. Θετικά ψήφισαν και οι παρόντες Πρόεδροι των Κοινοτήτων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος