FOLLOW US: facebook twitter

Προς αναβολή οι εκδηλώσεις στην Κρέστενα

Ημερομηνία: 14-07-2021 | Συντάκτης:
-Το νέο «κύμα» του ιού «παγώνει» προγραμματισμένες συναυλίες

Στην αναθεώρηση του σχεδιασμού για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις προχωρά ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, σύμφωνα με πληροφορίες της «Πρωινής», καθώς το τέταρτο κύμα της πανδημίας σε συνδυασμό με την επικείμενη κάθοδο των ετεροδημοτών δημιουργεί ανησυχία στη δημοτική αρχή για πιθανή διασπορά του ιού.

Το Νομικό Πρόσωπο του δήμου είχε προγραμματίσει για τον Αύγουστο από μία συναυλία σε κάθε δημοτική ενότητα με γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως η Ελένη Βιτάλη (Ανδρίτσαινα), ο Νίκος Ζιώγαλας (Καλλιθέα) και ο Σωκράτης Μάλαμα (Κρέστενα).

Ωστόσο, τα πλάνα «παγώνουν» προσωρινά λόγω του κορονοϊού και θα επανεξεταστούν ανάλογα με την πορεία της πανδημίας. Όπως ανέφεραν έγκυρες πηγές στην «Πρωινή», η αποτροπή της διασποράς του ιού στον τοπικό πληθυσμό και στην τοπική αγορά αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή. Όπως τονίστηκε, ο δήμος είναι σε πλήρη επιφυλακή αναμένοντας τους ετεροδημότες και θα επικεντρωθεί στη διενέργεια τεστ σε όλο το εύρος του δήμου, στη διευκόλυνση όσων θέλουν να εμβολιαστούν και δεν έχουν ευκολία στη μετακίνηση, ειδικά στα ορεινά, και στην τήρηση όλων των μέτρων από τους επαγγελματίες, για να αποφευχθούν και πιθανά πρόστιμα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος