FOLLOW US: facebook twitter

Προοδευτική-Νίκη Τραγανού 1-1: Με δύο γκολ στο φινάλε…

Ημερομηνία: 03-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Προοδευτική και Νίκη Τραγανού, με δύο γκολ εκατέρωθεν στο φινάλε του αγώνα, πήραν από ένα βαθμό στο μεταξύ τους ματς στη Μανολάδα. Ο αγώνας δεν ήταν καλός ποιοτικά, υπερίσχυσε η δύναμη και οι φάσεις ήταν λίγες μπροστά στις δύο εστίες. Η Προοδευτική του Πέτρου Χρηστίδη ευτύχησε να προηγηθεί στο 86΄ με κεφαλιά του ακραίου μεσοεπιθετικού Βασίλη Παντελή (φωτό) από εκτέλεση φάουλ του Μπιτούνη. Ήταν το 6ο φετινό γκολ του Παντελή, που κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα.  Εντούτοις, η Νίκη, που προερχόταν από 7 σερί τρίποντα, δεν έχασε, ισοφαρίζοντας στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων επίσης από μια στημένη μπάλα. Ο Καλογερόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο έμπειρος Βατσής με κοντινή έφερε το ματς στα ίσα.

Προοδευτική: Κυριακόπουλος, Πατσούρας, Ορλώφ, Μούζος, Μπιτούνης, Ζ. Βαλογιάννης, Παντελής, Παναγιωτόπουλος, Σωτηρόπουλος (46΄ Κατσιμητσήρης), Α. Βαλογιάννης (80΄ Κρίγκος), Νικολετάκης.

Νίκη Τρ.: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Τσαντίλης (75΄ Ι. Κασσιανός), Γαργαρώνης, Γκρίλλας, Καλογερόπουλος, Βατσής, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (60΄ λ.τρ. Δ. Κασσιανός), Ν. Κολοτούρος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος