FOLLOW US: facebook twitter

Προοδευτική-Ηλειακός Β. 1-7: «Πολυβόλο» από το… 3ο δευτερόλεπτο!

Ημερομηνία: 15-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού έβγαλε το όπλο του και άρχισε να πυροβολεί στη Μανωλάδα από το 3ο κιόλας δευτερόλεπτο, χρονικό σημείο που επετεύχθη το πρώτο γκολ της ομάδας από τον Γιώργο Μπουρούκη, με τη σέντρα στο ματς! Τελικό σκορ 1-7 για την ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή, που είναι η ομάδα που έχει εντυπωσιάσει περισσότερο από κάθε άλλη μέχρι στιγμής στην Α1 DUOMO-MONK. Δεν είναι δα και μικρό πράγμα να πετυχαίνεις επτά γκολ στην σκληρή έδρα της Προοδευτικής, εκεί όπου τα προηγούμενα χρόνια έχουν λυγίσει οι περισσότερες μεγάλες ηλειακές ομάδες.

Ο Μπουρούκης λοιπόν, στο 3ο δευτερόλεπτο έγραψε ιστορία στο τοπικό ποδόσφαιρο της Ηλείας, με το πιο γρήγορο γκολ! Με το εναρκτήριο λάκτισμα «κρέμασε» από τη σέντρα τον Παναγόπουλο, που αιφνιδιάστηκε. Από κει και πέρα, υπήρχε μόνο ο Ηλειακός στο γήπεδο και στο 8΄ έγινε το 0-2 με τον Σίμα από πάσα του Ράλλη. Στο 16΄ ο Ράλλης σημείωσε το 0-3 από κάθετη του Μπουρούκη και στο 25΄ ήταν η σειρά του Ζωγόπουλου να σκοράρει με κεφαλιά από σέντρα του Μονόλιθου (0-4). Η Προοδευτική στο 44΄ μείωσε σε 1-4 με απευθείας φάουλ του Τάσου Βαλογιάννη.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν άλλα τρία γκολ. Στο 47΄ από κάθετη πάσα του Μονόλιθου, ο Ράλλης έκανε το 1-5, στο 75΄ από ασίστ του Ζωγόπουλου, ο Μπουρούκης έκανε το 1-6 και στο 80΄ από κόρνερ του Μονόλιθου, ο Κωστόπουλος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-7.

 

Προοδευτική: Παναγόπουλος, Δ. Πατσούρας, Λιακόπουλος (46΄ Ν.Π. Σάμαρης), Κατσιμπερνάκης, Κατσιμητσήρης, Α. Πατσούρας (70΄ Ν.Χ. Σάμαρης), Αντωνόπουλος (46΄ Καζαντζής), Βαλογιάννης, Σωτηρόπουλος, Τσούλης, Βασιλόπουλος.

Ηλειακός Β.: Γαλανόπουλος, Χατζηγιάννης, Κουλούρης, Καμαρινός (73΄ Κορκός), Γιούλης (73΄ Φραγκόπουλος), Μπουρούκης, Χριστοφοράτος, Τσουκαλάς (10΄ λ.τρ. Ζωγόπουλος), Σίμα (60΄ Κωστόπουλος), Ράλλης (73΄ Κρίκος), Μονόλιθος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος