FOLLOW US: facebook twitter

Προοδευτική-Αστέρας 3-2: Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Ημερομηνία: 14-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Προοδευτική έστω και την ύστατη ώρα, την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, πέτυχε μια νίκη γοήτρου και αποχαιρέτησε την μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου με ψηλά το κεφάλι. Επικράτησε 3-2 του Αστέρα που παρατάχθηκε με πολλούς παίκτες από την αξιόλογη ακαδημία του. Η νεανική ομάδα του Κώστα Νιπεργιάλη προηγήθηκε στο 15΄ με τον 20χρονο Ναπολιτάνο εξτρέμ, Τζουζέπε Ανουντσιάτα. Στο 40΄ η ομάδα του Χρήστου Νικολετάκη ισοφάρισε με τον Άγγελο Πατσούρα. Στις αρχές του β΄ μέρους ο 17χρονος Θανάσης Φλώρος έκανε το 2-1 από ενέργεια του Τσούλη και στο 50΄ ο Σαλομπεχάι το 3-1, ξανά από ασίστ του Τσούλη. Στο 57΄ ο Ανουντσιάτα σκόραρε ξανά, με ψαλιδάκι, κι αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο, για το τελικό 3-2.


Προοδευτική: Παναγόπουλος, Δ. Πατσούρας, Κατσιμπερνάκης, Κατσιμιτσίρης, Γ. Σάμαρης, Σαλομπεχάι, Α. Πατσούρας, Τσούλης, A. Φλώρος, Βασιλόπουλος, Κρίγκος.

Αστέρας: Γαλανόπουλος, Αποστολόπουλος (70΄ Χριστοδουλόπουλος), Γουρδουμπάς, Φωτακόπουλος, Γιαννόπουλος, Τσάλας, Ράλλης (75΄ Ρούτσης), Μπομπής, Σάκκος, Ανουντσιάτα, Γουρουνάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος