FOLLOW US: facebook twitter

Πελόπιο-Ξενοφών 0-4: Βίοι αντίθετοι…

Ημερομηνία: 14-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στα πλέι-οφ ο Ξενοφών, στην Α2 το Πελόπιο

Ο Ξενοφών κέρδισε στο Πελόπιο 4-0, κατέλαβε την δεύτερη θέση στον 1ο Όμιλο της A1 DUOMO-MONK, και θα παίξει στα πλέι-οφ με τον Ηλειακό Βαρθολομιού, που τερμάτισε πρώτος στον 1ο Όμιλο. Το Πελόπιο υποβιβάστηκε απευθείας στην Α2 κατηγορία, ακολουθώντας την Προοδευτική από τον 2ο Όμιλο.
Η ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι άνοιξε το σκορ στο 7’ με τον Κιάμο ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μπακατσέλου και το 0-1 ήταν σκορ ημιχρόνου. Στο 70’ ο Θανάσης Καλαντζής έκανε το 0-2 με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και στο 80΄ ο Μπακατσέλος το 0-3 από ασίστ του Πάρη Κωνσταντόπουλου. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 90΄ ο Γιώργος Καλαντζής με ατομική ενέργεια.


Πελόπιο: Κούβελας, Τσιμάνης (80’ Μπριντζίκης), Γρηγορόπουλος, Καρβουνιάρης, Κουτσογιαννόπουλος, Τζάρο, Γ.Δ. Χριστόπουλος (65’ Βαμβακάς), Αδάμης, Γ.Ν. Χριστόπουλος, Σακέλλης, Καραχάλιος.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Θ. Καλαντζής (70΄ Θ. Κωνσταντόπουλος), Κύτταρης, Αναμουρλίδης, Γ. Καλαντζής, Μιλοσέσκι, Τσίτσος, Μπακατσέλος, Κουής (65’ Παναγόπουλος), Κιάμος (70’ Τσιγκούνης), Π. Κωνσταντόπουλος (80’ Μπριασούλης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος