FOLLOW US: facebook twitter

«Προμηθέας Δεσμώτης» εκ νέου στην Αρχαία Ήλιδα!

Ημερομηνία: 03-01-2022 | Συντάκτης:

-Η παράσταση του περσινού καλοκαιριού επιστρέφει και στο επερχόμενο Φεστιβάλ


Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Την ευκαιρία να παρακολουθήσει εκ νέου την κορυφαία ίσως παράσταση του περσινού καλοκαιριού θα έχει το κοινό της Ηλείας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες της «Πρωινής», ο «Προμηθέας Δεσμώτης», σε σκηνοθεσία του Άρη Μπινιάρη και με τον Γιάννη Στάνκογλου στον ρόλο του Προμηθέα, θα περιοδεύσει εκ νέου το 2022 και οι συντελεστές της παράστασης έχουν ήδη εκδηλώσει την επιθυμία να παίξουν ξανά στην Αρχαία Ήλιδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τόσο οι ηθοποιοί όσο και ο σκηνοθέτης έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την περσινή εμπειρία του κατάμεστου από κόσμου αρχαίου θεάτρου και ζήτησαν να ενταχθούν εκ νέου στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας, θέτοντας ως μοναδικό όρο να ξαναπαίξουν στο αρχαίο θέατρο, κάτι που αναμένεται να γίνει αποδεκτό –αν δεν έχει ήδη γίνει.
Υπενθυμίζεται ότι η περσινή παράσταση πιθανότατα κατέγραψε ρεκόρ προσέλευσης, αφού ο κόσμος κυριολεκτικά κατέκλυσε το αρχαίο θέατρο, ενώ σημαντική μερίδα των θεατών είχαν έρθει με μισθωμένο πούλμαν από όμορους νομούς.

Όσον αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα του Φεστιβάλ, είναι ακόμα υπό διαμόρφωση, όπως άλλωστε και τα προγράμματα όλων των φεστιβάλ πανελλαδικά. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό να αξιοποιηθεί και το ξύλινο θέατρο για ορισμένες παραστάσεις το ερχόμενο καλοκαίρι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος