FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 05-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Δεν σας έγραψα τυχαία προχθές για την κοινή παρουσία Παπανδρέου-Δούκα στην Πάτρα, διότι χθες το μεσημέρι έγινε μεγάλη μάζωξη πασοκογενών δημάρχων όλης της Δυτικής Ελλάδας στην αχαϊκή πρωτεύουσα με στόχο τη στήριξη του δημάρχου Αθηναίων στην ΚΕΔΕ και την επανεκλογή του δημάρχου Καλαβρύτων, Θανάση Παπαδόπουλου στην προεδρία της ΠΕΔ Δυτ. Ελλάδας.

*Προβληματάκι με το ΑΤΜ στη Μανωλοπούλου στον Πύργο μού μετέφεραν δύο συνταξιούχοι. Όπως μου τόνισαν, είναι σχετικά συχνό φαινόμενο η εξάντληση των διαθέσιμων χαρτονομισμάτων, με συνέπεια να μεταβαίνουν άσκοπα και να μην εξυπηρετούνται.

*Ο ένας μάλιστα, που κυκλοφορεί με μπαστούνι ή εναλλακτικά με ταξί, μου επισήμανε ότι θα έπρεπε να υπάρχει ένα ΑΤΜ και προς τη Δυτική πλευρά του Πύργου, με ιδανικό σημείο το Διοικητήριο της ΠΕ Ηλείας. Άδικο δεν έχει…

*Καλά πήγε σε γενικές γραμμές η εκδήλωση κοπής πίτας της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία, αφού έγινε καλή κινητοποίηση στην Αμαλιάδα ενόψει προσυνεδριακών διαδικασιών.

*Στο ΠΑΣΟΚ δεν ξέρω πότε θα κόψουν πίτα, διότι μάλλον θα συνδυαστεί και με παρουσία «δυνατού» ονόματος που μάλλον θα είναι και στο ευρωψηφοδέλτιο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος