FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 02-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Τελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται –ως προς το διοικητικό σκέλος- η δικαστική υπόθεση που αφορά τις εκλογές στον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, καθώς ο άμεσα θιγόμενος επανεξέτασε τα δεδομένα και έβαλε μπροστά το καλό της παράταξης και του δημάρχου.

*Δεν θα μπορέσει να έρθει τελικά ο Άδωνις Γεωργιάδης στην κοπή της πίτας της ΔΕΕΠ Ηλείας, οπότε αναπροσαρμόζονται τα πλάνα. Πιθανή είναι η πρόσκληση σε γυναίκα υπουργό.

*Από το… χεράκι έχει πάρει τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, ο Γιώργος Παπανδρέου, αφού την ερχόμενη Κυριακή τον φιλοξενεί στην Πάτρα, για να μιλήσουν και οι δύο σε εκδήλωση του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου για την Αυτοδιοίκηση στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών.

*Μαθαίνω ότι σήμερα η κυβέρνηση αναμένεται να καταθέσει σχέδιο νόμου που αλλάζει πλήρως τη διαδικασία παραχώρησης του αιγιαλού για καντίνες και ξαπλώστρες. Βλέπω να βγαίνουν στα… κάγκελα οι δήμαρχοι.

*«Δυνατή» υποψηφιότητα που να καλύπτει τον άξονα Ηλείας-Αχαΐας αναζητούν στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει ευρωεκλογών, διότι το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει ήδη κινήσεις για να προσπεράσει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος