FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 01-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Η οικονομική κατάσταση του δήμου Πύργου είναι το θέμα που θα μας απασχολήσει στις επόμενες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, καθώς ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Θεοδώρου εξέφρασε έντονο προβληματισμό για τα στοιχεία που λαμβάνει καθημερινά, με χαρακτηριστικό το έλλειμμα στα ανταποδοτικά τέλη.

*Άκουσα με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του Αντωνακόπουλου για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Τριανταφυλλιά, καθώς επανέλαβε την άποψή του για ακριβά τιμολόγια και γενικώς ήταν «λάβρος» κατά του σημερινού status quo. 

*Από το ύφος με το οποίο τα είπε αυτά, κατάλαβα ότι θα ευθυγραμμιστεί με την ψήφο των τεσσάρων της πλειοψηφίας του Πύργου στις εκλογές του ΦΟΔΣΑ, για να αλλάξει το ισχύον status quo. Όπως φέρεται να είπε και κάποιος από την παράταξή του (μου το μετέφεραν, δεν ήμουν μπροστά) «θα είναι ανήθικο να ψηφίσουμε Αμαλιάδα».

*Επί της ουσίας, τα… κλειδιά της εκλογικής διαδικασίας τα κρατάει ο Λέντζας, αφού βγάζει πρόεδρο όποιον θέλει, ακόμα και τον εαυτό του υπό προϋποθέσεις, εξ ου και η κίνηση του Χριστοδουλόπουλου να τον καλέσει σε συνάντηση εργασίας.

*Δεν σταματούν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Ηλείας, καθώς αύριο στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν νέα κινητοποίηση στον κόμβο του Αγίου Γεωργίου στον Πύργο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος