FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 30-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια


*Η έγκριση του ΣΧΟΟΑΠ Πύργου φέρνει μια σημαντική αλλαγή στην πόλη,
καθώς νομιμοποιεί μετά από 25 χρόνια το δίκτυο πεζοδρόμων στο κέντρο. Για όσους δεν το γνωρίζουν, όλα αυτά τα χρόνια οι πεζόδρομοι στα χαρτιά ήταν δρόμοι, οπότε ακόμα και μια κλήση της Τροχαίας μπορούσε να αμφισβητηθεί.

*Με αυτό το «όπλο» πλέον στα χέρια του, ο νέος δήμαρχος Στάθης Καννής σχεδιάζει, σε συνεργασία με την Τροχαία και τη Δημοτική Αστυνομία, να βάλει τέρμα στα… πέρα δώθε των δικύκλων στην πλατεία και στον πεζόδρομο, προτού προκληθεί κάποιο ατύχημα.

*Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι ο κοινωνικός φορέας που ορίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου να συμμετέχει στο νέο ΔΣ της ΔΕΠ-ΟΤΑ είναι ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηλείας.Οι εκπρόσωποί του θα συμπληρωθούν με επόμενη απόφαση. Ενδιαφέρουσα επιλογή πάντως…

*Θυμάστε που σας είχα ρωτήσει αν ξέρει κανένας πού βρίσκεται το ασθενοφόρο που είχαν δωρίσει το 2018 οι Γάλλοι στον δήμο Ήλιδας; Δεν σας ρωτούσα τυχαία…

*Προβλέπω πλήθος κόσμου στην αυριανή κινητοποίηση στο Πρωτοδικείο Αμαλιάδας, διότι είναι πιθανό να καταλήξει εκεί και η πορεία διαμαρτυρίας των αγροτών της Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος