FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 26-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Είναι σαφές ότι ο Αντωνακόπουλος επιλέγει τον Καννή ως βασικό πολιτικό του αντίπαλο. Οι συνεργάτες του θεωρούν ότι είναι προτιμότερος αυτός για τον 2ο γύρο των επόμενων εκλογών παρά κάποιος άλλος. Από την παράταξη του Καννή προς το παρόν προκύπτουν χαμόγελα χωρίς περισσότερα σχόλια.

*Το κλίμα γκρίνιας στη δημοτική αρχή Ήλιδας δεν μου προξενεί εντύπωση. Κάτι ανάλογο συνέβαινε και στην τελευταία θητεία του Λιατσή στον Πύργο. Όταν βγαίνεις νικητής έπειτα από σκληρή μάχη, νιώθεις ότι δικαιώνεσαι και επαναπαύεσαι, αμελώντας ότι πρέπει να διατηρείς διαρκώς ζωντανό το όραμα στους δημότες. Ο δήμαρχος τώρα αρχίζει να το καταλαβαίνει περισσότερο, για αυτό και έβγαλε μπροστά τη νεότερη γενιά.

*Η Φώφη είπε ότι θα είναι ξανά υποψήφια για αρχηγός. Δεν θέλω να την αμφισβητήσω, αλλά τότε γιατί ο Χρηστίδης οργανώνει τις ομάδες του; Από τώρα προετοιμάζεται για το 2025 ή ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε;

*Αρκετά διαβασμένος ο Παππάς κατά την περιοδεία του στην Ηλεία. Έπιασε τόπο το «φροντιστήριο» του Σπίρτζη και του Καλαματιανού, για αυτό ξεκίνησε από τον νομό μας τις περιοδείες του στο νέο του πόστο. Βέβαια, ήθελε να δει και τον «πυρήνα» της ομάδας του στην Αμαλιάδα!

*Δίκαιος ο Νικολούτσος, δεν παρέλειψε να εξάρει τη συμβολή του Μπαλαούρα στην έκδοση της απόφασης Χουλιαράκη, άσχετα αν οι τράπεζες την αγνοούν και η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα.

*Σιγά μην άφηνε τον Παππά να κάνει παιχνίδι ο Τζαβάρας. Με άψογα αντακλαστικά, του απάντησε με το γνωστό τζαβαρικό, ήτοι χειμαρρώδες, ύφος για τον δρόμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 26/10/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος