FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 10-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Την πρόσληψη 521 θέσεων ΤΕ Νοσηλευτικής χωρίς προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης γνωστοποίησε το ΑΣΕΠ, λόγω των αυξημένων αναγκών σε προσωπικό στα Νοσοκομεία της χώρας για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων κορονοϊού.Μην ψάξετε για 6η ΥΠΕ και Ηλεία μέσα, δε θα βρείτε…

*Το 2021 είναι εκλογική χρονιά τους συνδικαλιστές στην Αστυνομία, οπότε προβλέπεται να έχουμε μακρύ προεκλογικό αγώνα.

*Απόφαση παρόμοια με της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας παίρνουν σιγά σιγά όλες οι Περιφέρειες της χώρας για τη θεσμική αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής. Για τους δήμους θα δούμε, ο αντιφασισμός πάει ανάλογα με το αν βγαίνουν τα κουκιά.

*Αφού για το κυνήγι δεν προβλέπεται να αλλάξει κάτι άμεσα, τουλάχιστον να δώσουν παράταση με το νέο έτος και να επιτραπεί και τον Μάρτιο.

*Ιστορική η χθεσινή ημέρα, καθώς ξεκίνησε στη Βρετανία, ο εμβολιασμός κατά της COVID-19. Μεταξύ των τυχερών της πρώτης ημέρας ήταν και ο 81χρονος Ουίλιαμ Σαίξπηρ, ο οποίος εμβολιάστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Κόβεντρι. Η συνωνυμία του με τον μεγάλο ποιητή και συγγραφέα έκανε τους χρήστες του Twitter να αναφέρονται στο «Ημέρωμα της γρίπης» από τη γνωστή σαιξπηρική κωμωδία «Το ημέρωμα της στρίγκλας».

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 10/12/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος